Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mars, Uranüs ve Güneş koruması altında zorluklara meydan okumaktan korkmuyorsunuz ve bahanelerin arkasına saklanmıyorsunuz. Her şeyi başarabilecek güçtesiniz, işte o kadar! 2 Mayıs - 9 Mayıs Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Mayıs - 9 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, seyahat planları yapılabilir, uzaklardan önemli haberler gelebilir ama konu neyse bu bayram öğleden sonra bu konunun değiştiğini göreceksiniz. Tüm bayram boyunca yerinizde duramayacaksınız. Hem toplum içinde olacaksınız hem kalabalık ortamlarda bulunmaktan mutluluk duyacaksınız. Bayramı hareketli ortamlarda geçirmek isteyeceksiniz, içiniz içinize sığmayacak. Hafta sonuna doğruysa arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girebilir ama hafta sonu dinlenmeniz gerektiğini çok net bir şekilde göreceksiniz.

Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 3 hafta boyunca para ile ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Parasal konularda neler yapabileceğinizi göreceğiniz, doğru bağlantılarla istediğiniz sonuçları elde edeceğiniz bir dönem olabilir. Aynı zamanda bir borcunuz varsa bununla ilgili bir girişim başlatmak, birinden borç istemek ya da bunu birilerine dile getirmek istiyorsanız yine uygun bir zaman dilimi olacak. Evliyseniz, partneriniz varsa parasal konularda partnerinizin 2-3 hafta boyunca güzel bir para akışının içinde olduğunu, bolluk ve bereket içerisinde hareket ettiğini görebilirsiniz. İlişkilerde ani, agresif tavırlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.

Çarşamba ve Perşembe günleri çok keyifli etkileşimler var. Sevdiğiniz insanla uzun vadeli planlarınızı hareketlendirmek anlamında şanslı bir süreç olacak. Geleceğe yönelik bazı adımlarınızı bayramın son gününde konuşmak, tartışmak ya da bunlarla ilgili girişimlerde bulunmak önemli olurken Perşembe günü hem seyahat hem eğitimle ilgili konularda hızlı, beklenmedik durumlara da açık olmanız gerekecek. Uzaklardan gelecek ani bir haber, eğitimle ilgili bir konunun hareketlenmesi ya da partnerinizin ailesinden, kardeşleriyle alakalı konularda hızlı gelişmeler Perşembe günü devrede olabilir.

Cuma günü ilişkilerden yana keyfinize diyecek yok ve parasal konularda neler yapabileceğinizi de çok net göreceksiniz. Çalışıyorsanız işte güzel haberler devreye girebilir, para ile ilgili bir mevzuyu da bağlayabilirsiniz. Ama hafta sonu kendinize vakit ayırmayı, evinizde dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Mayıs - 9 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>