Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Mayıs - 29 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle ya da onlarla yaptığınız planların etkisiyle giriyorsunuz. Yeni ay enerjisini üzerinize hissettiğiniz haftalardan bir tanesi. Geleceğe yönelik her tür girişiminiz, seyahatler, ticari faaliyetler, yurt dışı bağlantılı işler, hukuk, ticari adımlarda önemli başlangıçlarınız varsa bu hafta bu konuları hareketlendirmek önemli olacak. Güneş kariyer evinizde,hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Pazartesi bazı girişimlerinizin sonucunu almak sizin için çok kolay olabilir. Bazı işlerinizde ne zaman geri planda durmanız ne zaman hareket etmeniz gerektiğini göreceksiniz ama kafanıza koyduğunuz bir şey varsa Pazartesi o konuyu halletmek önemli olacak.

Salı gününe dikkat edin, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlar yapılacak her tür faaliyet, sosyal medya, hukuki platformlarda durumları abartmaya meyilli olabilirsiniz. Girişimleriniz konusunda biraz da sabırlı olmaya ve bu dönem olayları çok fazla abartmamaya çalışın.

Cuma günü olumlu etkiler var çevrenizden güzel destekler göreceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa çevresel faktörler sizi hayatınızın insanıyla tanıştırabilir bazı arkadaşlarınızın ilişki konusunda devreye girdiğini sizi biriyle tanıştırdıklarını ya da bazı arkadaşlarınızla seyahat planlarınızı devreye soktuğunuzu görebilirsiniz.

Pazar günü seçim var seçim Ay Başak burcundayken olacak sizin için de önemli çünkü bunu yüreğinizde hissedeceksiniz. Ay Başak burcunda olduğu için yerinizde duramayabilirsiniz oldukça heyecanlı, istekli ve verimli bir seçim günü geçireceksiniz. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizecek. Hayatınızda biri varsa o insanla anlaşmak çok kolay olmayabilir ya da o insanın sağlığında bazı problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa da bu dönem toplum önü bazı ilişkileriniz ve ailevi konularda aradığınızı bulmak kolay olmayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Mayıs - 29 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 09" R
Ay
Yay
14° 09' 27"
Merkür
Koç
16° 05' 33"
Venüs
Koç
27° 09' 59"
Mars
Balık
27° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 59"
Satürn
Balık
16° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 10' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 56"
Lilith
Başak
22° 59' 33"
True Node
Koç
15° 29' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>