Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunay’ın etkileri bu hafta başında da devam ediyor demek ki sağlığınıza, ilişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor. Bu aralar sağlığınızla alakalı herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bu ilişkinizden kaynaklı olabilir ya da diğer insanlara kendinizi sevdirememekten, kendinizi onaylatamamaktan, özgüven eksikliğinden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sindirim, bağırsak problemleri ya da sinir sistemi sıkıntılarına karşı dikkat edin çünkü Dolunayın etkisi 15 gün sürecek.

Salı günü Mars'ın Jüpiter'le olan dik açısıortamlarınızda disipline olamama etkisini karşınıza getirecek. Bir işinizi bu hafta tamamlamanız gerekiyorsa, birseyahati yapmanız gerekiyorsa disipline olamayacaksınız bundan kaynaklı olarak işinizde bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Burada bir rahat hareket etme prensibi devrede olacak bu etkilere hem eğitim hayatınızda hem seyahatlerde hem işle ilgili konularda dikkat etmeye daha disipline olmaya özen göstermeye çalışın. Merkür'ün Satürn'le ve Güneş'in Satürn'le olan kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde. Sevdiğiniz insanın hayatında önemli olaylar oluyor olabilir. Sosyal çevresinden bir insanla yaşadığı bir sıkıntı ya da yapacağı birbu dönem sevdiğiniz kişinin gündemine yerleşebilir ve siz de bu konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bu dönem kendini bu konulara veriyor olması sizinle olan ilişkisinde bir mesafe yaratabilir ya da siz böyle hissedebilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insanın sağlığı,koşulları ile ilgili konularda zorlanmaları sorunları da karşınıza gelebilir o yüzden özel hayatınızda ekstra sorumluluklar üstünüze binecek bu da sizin hayattan aldığınız enerjiyi aşağıya çekebilir. Böyle bir sorumlulukla karşılaşırsanız sevdiğiniz insan üzerinden o yükü almayı ihmal etmeyin çünkü bunu yaparsanız ödülleri ve mükafatı da güzel olabilir.

Perşembe ve Cuma günleri güzel bir planın devreye girmesi dış ortamlardan gelecek önemli haberler, geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli açılımlar seyahat, eğitim, ticari faaliyetlerde güzel şans ve fırsatlar sizinle olacak. Hayatınızda bu dönem bir insan yoksa Perşembe ve Cuma günleri biriyle tanışma olasılığınız yüksek görünüyor. Beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışlı olmaya özen gösterin onların hayatında yaşanacak olumsuzluklara karşı sizin toleranslı olmanız hafta sonu önemli.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 53" R
Ay
Yay
16° 18' 02"
Merkür
Koç
16° 06' 58"
Venüs
Koç
27° 22' 19"
Mars
Balık
27° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 19"
Satürn
Balık
16° 18' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 47"
Neptün
Balık
28° 49' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 30"
Lilith
Başak
23° 00' 40"
True Node
Koç
15° 29' 13"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>