Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Jüpiter arkanızda ve sizi koruyup kolluyor. Moraliniz cesaretinizi beslemeye devam ediyor. Pazartesi ve salı günü Güneş ve Neptün özellikle iş hayatınızda size ilham veriyor. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Aile hayatınızda organizasyon gücünüzü göstereceğiniz bir hafta olacak. Eğlenceli olayları aile hayatınıza çekebilirsiniz, misafir ağırlayabilirsiniz, evinizde partiler ya da buluşmalar düzenleyebilirsiniz.

Cuma günü Başak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek, siz bu Dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Demek ki bu Dolunay zamanı aslında 2 Mart'ta sosyal çevrenizle beraber hareketlenen hayatınızda bazı oluşumların göz önüne geldiğini göreceksiniz. Bazı işlerinizin karşılığını alacaksınız. Sosyal çevrenizde tanıştırıldığınız bir insan varsa, birilerinden hoşlandıysanız bu Dolunay aşkı ve o kişiden haberleri karşınıza getirebilir. Oldukça verimli ve üretken Dolunaylardan bir tanesi Başak Dolunayı. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde nelerin yanlış olduğunu, hangi noktalarda fedakarlıklarınızın yoğun olduğunu çok net bir şekilde bu Dolunayla görebilirsiniz.

Diğer taraftan Venüs ve Uranüs arasındaki dik açıyla beraberhayatınızda anlaşmazlıklar yaşayacağınız,birliklerinizde zaman zaman kopuşların devreye girdiği bir hafta olabilir. Hafta sonuna doğru gemileri hemen yakmayın ve etrafınızdaki insanlarla konuşurken, kendinizi ifade ederken sıkılgan tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Çünkü kafanıza göre davranma isteğiniz bazı ilişkilerinizde problemleri karşınıza getirecektir ki bu ilişkiler daha çok hem ev hayatınız hem de işle ilgili, patronlarınız ile ilgili konuları barındırabilir.

Pazar günü Güneş Koç burcuna geçiyor. Kendinizi, elinizi, ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinize bolca vakit ayırmanız, başka işlerle uğraşıyor olsanız bile kendi ruhunuza yatırım yapmanız gereken bir dönem olacak. Plan yapma, hayatı gözlemleme bu dönem size ve ruhunuza çok yarayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 55" R
Ay
Aslan
26° 19' 21"
Merkür
Koç
29° 50' 58"
Venüs
Boğa
19° 50' 15"
Mars
Koç
11° 27' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 13"
Satürn
Balık
17° 47' 17"
Uranüs
Boğa
23° 13' 54"
Neptün
Balık
29° 19' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 09"
Lilith
Başak
25° 02' 04"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>