Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar ortak parasal konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Ödenmesi gereken borçlarınız olabilir, geziye gitmeyi düşünüyorsunuzdur, bir banka işleminiz vardır bunlarla daha çok ilgili olacaksınız. Bunlarla ilginiz yoksa sizi heyecanlandıracak farklı filmler ya da kitaplarla hayal dünyanızı genişletebilir, kendinizi şanslı, mutlu, iyimser görebilirsiniz. Pazartesi günü Merkür Kova burcuna geçecek. Kariyeriniz, mesleğiniz, atacağınız adımlar önem kazanıyor. Üstlerinizle işinizle ilgili konuları konuşmak üzere şanslı bir dönem olabilir. Birden fazla işle uğraşıyorsanız bu işlerinizi organize etmek bazı arkadaşlarınızdan yardım almak ya da size ilginç gelen konu ve olaylarla da uğraşmak hoşunuza gidebilir. Önünüzdeki 15 gün boyuncahayatınızda kendinizi konuşmalarınızla, yaptıklarınızla, tavırlarınızla gösterebilirsiniz. Pazartesi günü Merkür'ün Plüton’la olan kavuşumuortamlarınızda bir konunun kafanıza takılma potansiyelini hızlandırabilir. Annenizle olan bağlantılarınız bu dönemde biraz manipülatif ve yönlendirici de olabilir. Siz ailenizdeki insanları yönlendirmek isteyebilirsiniz ya da ailenizdeki insanların bazı fikirleri size empoze etmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Toplumsal konular amaç ve hedefleriniz doğrultusunda atacağınız adımlar aklınızda çok çabuk iz bırakacak ve burada gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz. Kariyerinize dair önemli açılımlarınız var.

Cumartesi günü oluşacak Yeni ay bu konuları hızlı bir şekilde karşınıza getirecek ama sizin beklediğiniz tarzda rahat birtakım oluşumlar olmayabilir. Yeni ay öncesinde kadersel olarakve aile ortamlarında yaşayacağınız konu ve olaylar tam da Yeni ay zamanı farklı değişik ve sürpriz kararlar almanıza neden olabilir köprüleri hemen yakmayın. Sizi daha az tanıyan insanlardan çok güzel destekleriniz var. Bu uzaktaki akrabalarınız olabilir evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabaları olabilir sizi tanımayan insanların bu dönem birçok konuda size faydalı olduğunu ve geleceğinizle ilgili alanlarda da sizi aydınlattığını görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>