İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler müşterek para alanlarınızda ve bu alanda yapılması gerekenlerle, atmanız gereken ekonomik adımlarla Nisan ayına giriş yapıyorsunuz. Alacak verecek dengesi önemli olacak bu ay. Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerileyecek 25 Nisan’a kadar bazı arkadaşlarınızla aranızda iletişim sıkıntıları görülebilir ya da kalabalık yerlerde içgüdüsel yaklaşımlarınız ve söylemlerinizle etrafınızdaki insanları şaşırtabilirsiniz ya da yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu dönem sabırsızlığınız çok yüksek olabilir ve öfkenizi, etrafınızdaki insanlardan çıkarabilirsiniz. Merkür'ün bu geçişi eski arkadaşlarınızla olan planlarınızı karşınıza getirecek. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlardan telefon alabilir ya da önemli bazıortamlarında karşılaşabilirsiniz. Bu dönem geçmişten tanıdığınız insanlarlayapmak size fayda getirebilir.

Kariyerinizde fazlasıyla hassassınız ve insanları düşünerek adımlar atıyorsunuz adeta insanlara kol kanat gerdiğiniz anlaşmacı ve anlayışlı sempatik ve şefkatli yönlerinizleherkese kucak açtığınız da bir dönem olabilir. Ama Çarşamba günü göz önünde olacağınız ortamlarda ve çalışma koşullarınızda bir ilişkiyi çok fazla gözünüzde büyütmeyin yoksa hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinize dikkat etmekte de fayda olabilir. Bu dönem biraz daha kendinizi önemsemeniz size fayda sağlayacak.

Cuma günü Venüs'ün Koç burcuna geçişiyle sosyal çevre alanlarınız hareketleniyor. Yeni ortamlara girmekten mutluluk duyabilirsiniz şimdiye kadar sadeceyüzünden gitmek zorunda olduğunuz yerler katılmak zorunda olduğunuz davetler artık biraz daha sizin için keyifli hale gelmeye başlıyor. Arkadaşlarınızla, eşinizle, dostunuzla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Para ile bağlantılı işinizde attığınız adımların maddi sonuçlarını almak anlamında Venüs sizi destekleyecek. 3 hafta boyunca gelirlerinizi arttırabilirsiniz hatta bu noktada uzakta bulunan ama farklı yerlerde çalışan bazı önemli insanlardan da fayda sağlayabilirsiniz. Bu hafta size bu noktalarda güzel fırsatlar verecek. Bu hafta çok göz önünde olacaksınız önemli kararlar alacaksınız ama bu kararları verirken kendi değer yargılarınızı önemsemeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>