İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler haftanıza ailevi konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Dolunay’dan almış olduğunuz etkiler eviniz, aileniz ve yuvanızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Bu Dolunay zamanı işiniz, kariyeriniz ve eviniz arasında kalabilir, bazı anlaşmazlıklar ve çekişmeler yaşayabilirsiniz. Durum ve olayları çok fazla abartmayın ya da buradaki fikir ayrılıklarını çok fazla kendinizde dert etmeyin. Bu haftaortamlarınızda, seyahatlerinizde ve eğitimsel konularda abartılı tavırlarla hareket etme arzunuz yüksek görünüyor. Eğitim hayatınız önemli olacak ama burada disipline olmakta zorlanabilirsiniz. Seyahatinize hazırlanma konusunda hiçbir şeyi son dakikaya bırakmamaya özen gösterin aynı şey sınavlarınız için de geçerli.

Güneş Satürn kavuşumu ve Merkür Satürn kavuşumu aile ve kariyer alanlarınızı etkileyecek. Kariyerinizde önemli bir sorumluluğun üstünüze gelmesi önemli bir görevle karşılaşma bir yükümlülükle hareket etme etkisi devreye girebilir bu da hayata olumsuz bakmanıza neden olacak. Para ile ilgili konular çok çabuk sizi demoralize edebilirhayatınızda parasal konuları konuşurken bu etkiyi çok fazla dile getirebilirsiniz. Annenizin sorumluluğu ya da sağlığı ile ilgili konu ve olaylar bu hafta gündeminizde olacak. Sorunlarınıza çok çabuk çözüm üretebileceksiniz. Bu hafta kendinizi zorladığınız noktalarda güzel haberlerin de devrede olduğunu fark edeceksiniz.

Perşembe ve Cuma günleri beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlarla kariyerinizde ve aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulacak bir yandan da kendinizi değerli, mutlu, iyimser hissedeceksiniz coşkun yapınız da ortaya çıkabilir. Önemli bazı teklifler beklenmedik yerlerden gelecek size gönderilecek önemli işler Perşembe ve Cuma yüzünüzü güldürecek, şifalanmanızı sağlayacak. Hafta sonu tanımadığınız insanlara karşı sıkılganlıklarınız yüksek olabilir kimseyle mahkemelik olmayın bir olayı bir davayı çok fazla uzatmayın, hafta sonu kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 05" R
Ay
Yay
19° 53' 13"
Merkür
Koç
16° 09' 38"
Venüs
Koç
27° 42' 51"
Mars
Balık
27° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 11"
Satürn
Balık
16° 20' 12"
Uranüs
Boğa
22° 11' 43"
Neptün
Balık
28° 49' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 27"
Lilith
Başak
23° 02' 31"
True Node
Koç
15° 28' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>