İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler özel hayatınıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız plan program ya da hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar bu haftaya damgasını vurabilir. Bu hafta yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Pazartesi günü Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile seyahatleriniz hızlanabilir. 5 Şubat ve sonrası bu seyahatlerden büyük keyif alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konulara kendinizi vermek, kendinizi geliştirmek, dil öğrenmek ya da size farklı gelen sosyoloji, psikoloji, astroloji gibi alanlarda kendinizi ortaya koymak önemli olacak. Sosyal medyayı kullanıyorsanız farklı bakış açısıyla insanların desteğini ve ilgisini kolaylıkla üzerinize çekecek aynı zamanda ilham verici yapınızla insanlara yol göstereceksiniz. Bu aralar eğitim ve seyahatle ilgili konularda kafanıza takılanlar var. Bu alanda önemli güçler elde etmek istediğinizi fark etmiş olabilirsiniz kendinizi biraz da yoruyorsunuz. Kendinizi çok fazla kapana kıstırılmış hissediyorsanız ya da kendinizi zorluyorsanız bu bazı korkularınızı, takıntılarınızı tetikleyebilir. Öğrenci bir İkizlerseniz bu ara konuşmalarınızla etrafınızdaki birçok insanı etkileme potansiyeliniz de yüksek olacak.

Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda atılacak önemli adımları, gelecek planlarınıza dair verilecek önemli kararları başlatmak adına Cumartesi günü Kova burcunda oluşacak Yeni ayı kullanmanız çok daha doğru olacaktır ama bu Yeni aydan birkaç gün önce beklenmedik durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bir işinizin sonucuna ulaşmanız, bir davanın sonuçlanması ya da ticari bir faaliyette beklenmedik birtakım olayların devreye girmesi bir kapı kapanır bir kapı açılır niteliğindeki olayları karşınıza getirecek. Eğer birkaç gün öncesinde karşınıza böyle bir durum geliyorsa sıkılmayın üzülmeyin yeni kararlar alacaksınız ve bu kararlarınızı Yeni ay sonrası uygulayacaksınız. Belki sizin planlarınızla örtüşmemiş olabilir ama bazen plan değişikliği çok şeye de gebedir ve bunu da kendimizi akışa bırakarak yaparsak istediğimiz sonuçların karşımıza geleceğini görebiliriz. Beklenmedik yerlerden ve sosyal çevre ortamlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 34" R
Ay
Yay
25° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 14' 09"
Venüs
Koç
28° 12' 38"
Mars
Balık
27° 58' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 48"
Satürn
Balık
16° 22' 24"
Uranüs
Boğa
22° 13' 06"
Neptün
Balık
28° 50' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 50"
Lilith
Başak
23° 05' 12"
True Node
Koç
15° 26' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>