İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek, ondan gelecek bir haber ya da bir anlaşmazlık devreye girebilir. Vaktinizi ortağınıza da ayırmak isteyebilirsiniz ama bu haftanın genelinde özellikle işle ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Patronunuzun hayatında olan bir konu sizin hayatınıza da yansıyabilir. Sevdiğiniz insanın ailesiyle olan ilişkilerinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Beklentilerinizi çok yükseltmemeniz gereken bir dönem. Bir anlaşma ya da bir sözleşme altındaysanız, bir yere imza atacaksanız gözünüzü dört açın, Salı gününe denk getirmeyin artı eksi birkaç gün beklemekte fayda olabilir yoksa legal bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek siz bu Yeni ayı müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. Eşinizin para alanlarında önemli kararlar alması gerekebilir ya da paranız ortaksa yatırımlara beraber karar veriyorsanız bu Yeni ay zamanı beraber vereceğiniz kararları devreye koyabilirsiniz. Bir ödeme bir borçla ilgilenme ya da bir borcun altına girme, banka işlemlerinizi devreye sokma bu Yeni ayın konusu olacak. Önünüzde 15 gün boyunca para ile ilgili konuları şekillendirmek, mali konuları el almak aynı zamanda kazançlarınız, gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki dengeyi sağlamanız önemli olacak. Beklenmedik para harcamaları, çocuğunuza ya da aşk hayatınıza yaptığınız harcamalar, para ile ilgili konuları kontrol etmekte zorlanacağınızı gösteriyor. Perşembe günü ve civarı bu konular hayatınızda görünür olabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız spekülatif ve risk içeren yatırımlarınız varsa bu Yeni ay bu konulara dikkat çekiyor. Önünüzde 15 gününüz olacak, bu 15 gün boyunca dikkatli olmaya özen gösterin.

Bu ara içinize doğan karşınıza gelecek. Bilinçaltınızda fazlasıyla açılmalar var eskisi gibi düşünmüyorsunuz ve eskisi gibi tepki vermiyorsunuz. Sezgilerinize güvenmeniz faydanıza olabilir. Disipline olacaksınız para ile ilgili konularda ve tam da istediğiniz gibi açılımlar karşınıza gelecek. Parasal konularda zaman zamanhayatınızda dengeyi tutturmanız çok kolay olmasa bile korunacak kollanacak ve beklenmedik yerlerden güzel iyilikler göreceksiniz. Merkür'ün para evinize geçmesiyle beraber Pazar gününden sonraki süreç sizi destekleyecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 37' 08" R
Ay
İkizler
11° 22' 47" R
Merkür
Koç
23° 25' 43"
Venüs
Boğa
12° 41' 02"
Mars
Koç
07° 01' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 57"
Satürn
Balık
17° 21' 39"
Uranüs
Boğa
22° 53' 39"
Neptün
Balık
29° 10' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 52"
Lilith
Başak
24° 23' 23"
True Node
Koç
15° 13' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>