İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler kariyer alanlarınız aktif bu hafta işinize gücünüze koşturmalarınıza daha fazla önem vermek istiyorsunuz ama Pazartesi günü hayalperest tavırlar, tembellik, rahat etkiler devrede olabilir o yüzden Salı günü hem parasal konularda hemhayatınızda sizi daha fazla destekleyecek. Maddi konular bu aralar çok önemli para ile ilgili kafanız çalışıyor. Parasal konularda doğru adımlar mı atılıyor, paranız size yetiyor mu, ödemelerinizle ilgili bir sürü soru olabilir. Evliyseniz eşinizin parasal konularda mücadelelerinin devrede olduğunu da fark edebilirsiniz. Neyse ki bu hafta bu anlamda çok keyifli Perşembe ve Cuma günlerini kullanın, beklenmedik yerlerden gelecek güzel şanslar ve yardımlar yüzünüzü güldürecek.

Patronlarınızla parasal bir mevzuyu halletmeniz gerekiyorsa bu anlamda Perşembe günü size göz kırpacak ve istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Cuma günü de beklemediğiniz yerlerden gelecek güzel haberlerle şanslı, mutlu ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Bu hafta ilişkilerinize dikkat edin, sınırınızı bilemeyebilirsiniz karşı taraftan beklentiniz yüksek olabilir. Evliyseniz eşinizin ailesiyle olan bağlantılar da önem kazanıyor. Orada yaşanacak bir problem kafa karışıklığı ya da bir beklentinin karşılanmaması gibi etkiler devreye girebilir. Bekarsınız sevdiğiniz insan bazı hareketleriyle sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Toplum önünde davranışlarıyla hiç beklemediğiniz tarzda bazı hareketleriyle karşılaşma potansiyeliniz var. Karar vermeden ya da büyük adımlar atmadan önce birkaç gün beklemek faydalı olacak.

Cumartesi günü Güneş Plüton kavuşumuyla para ile ilgili bir mevzu sizi sıkıştırabilir Cumartesi günü bu parayı halletmek üzere ciddi anlamda düşünebilirsiniz ya da bir borcunuz varsa bu borcun sahibi olan insanla çatışmalar devreye girebilir.

Cumartesi günü Güneş’in Kova burcuna geçişi ile rahatlıyoruz, hava enerjisi size yarıyor. Seyahatler, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve kendinizi geliştirme alanlarınız açık olacak. Önünüzdeki dönemi daha rahat yaşamaya başlayacaksınız. Eğitim hayatınızda kafanızda planlar varsa Güneş’in Kova burcuna geçişi sizi destekleyecek. Bol bol gezin, dolaşın, kendinizi dış ortamlara atın bir yandan çalışmalarınıza devam edin ama önünüzdeki dönem sizi gerçekten destekleyecek. Plüton da Kova burcuna geçiyor eğitim, ticari faaliyetler, sosyal hayatınız, hukuk alanlarınız, ticari oluşumlarınız ve diğer insanlarla yapılacak her tür işte, sosyal medya alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümler 20 yıl boyunca sizi karşılayacak. Önemli güçler elde edeceksiniz ama bu gücü kullanmadan önce yanlış bir şeyler varsa burada bazı çözülmeler de devreye girebilir. Bütün bunlar yaşandıktan sonra burada kendi temelinizi ve gücünüzü çok net oluşturacaksınız ve buna göre hareket edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 10' 08" R
Ay
İkizler
04° 49' 56" R
Merkür
Koç
22° 59' 07"
Venüs
Boğa
12° 06' 40"
Mars
Koç
06° 39' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 23"
Satürn
Balık
17° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 52' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 22"
Lilith
Başak
24° 20' 17"
True Node
Koç
15° 16' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>