İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ocak - 9 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya geri planda durarak, kendi halinizde olarak giriş yapıyorsunuz. Bu yılbaşı gecesi Pazar ve Pazartesi günleri her şey gözünüzde büyümüş olabilir ya da çok da istekli davranmamış olabilirsiniz. Haftaya da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Bilinçaltınızda halletmeniz gerekenler var, belki hastalıktan belki çevrenizde olup biten olaylardan kaynaklı henüz her şeye adapte olmuş değil gibi hissedebilirsiniz.

Venüs Kova burcuna geçer geçmez rahatlıyorsunuz seyahatler, eğitimle alakalı konular, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki atılımlar ve ticaretle alakalı her tür işinizde işin içerisinde sosyal medyayı da alan her türlü girişiminizde güzel bir döneme doğru gidiyorsunuz. 3 hafta boyunca yeni insanlar tanımaktan ve yeni ortamlara girmekten mutluluk duyabilirsiniz, kendinizi geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz mesela eğitimle ilgili konularda algınız daha açık olacak, para ile ilgili konuları artık kenara bırakacak biraz daha kendinizi geliştirme alanlarına yöneleceksiniz.

Para ile ilgili konularda Çarşamba günü güzel sonuçlar devreye girecek, kafanız çözüme yönelik çalışıyor. Merkür de bu alanlarınızda geriliyor o yüzden 18 Ocak'a kadar para ile ilgili konularda sıkışıyor olsanız bile hızır gibi bazı insanların ya da bazı durumların yardımınıza yetiştiğini göreceksiniz.

Cumartesi günü Yengeç burcunda bir Dolunay var bu Dolunay para alanınızda oluşacak bu da cebinize bir para gelecek anlamına geliyor. Tam da parasal konuları bir iyi bir noktaya taşıma isteğiniz, yatırımlarınız, ödemelerinizle ilgili konularda neler yapacağınızı göreceğiniz bu dönem cebinize giren para aslında alacak verecek dengenizi oturtmanızı sağlayabilir ya da tam tersi bu paranın gecikmesi alacak verecek dengenizde bazı sıkıntılara neden olacak. Kafanızda önce bir şeyleri planlayacak önce bir şeyleri oturtacak, çözüm üretecek sonra bu paranın cebinize girdiğini göreceksiniz. Olumlu bir dönem Mars geri hareketinde hayata olumsuz gözlerle bakmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ocak - 9 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 35" R
Ay
Akrep
29° 13' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
25° 43' 06"
Mars
Balık
26° 25' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 38"
Satürn
Balık
16° 11' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 14"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 53"
Lilith
Başak
22° 51' 44"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:08

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>