İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Cuma ve pazar günleri arasında hem profesyonel hem de özel yaşamınızda Mars ve Jüpiter çabalarınızın karşılığını veriyor. Tam gaz devam! 23 Mayıs - 30 Mayıs Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Mayıs - 30 Mayıs

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, mesleğiniz ve kariyerinizle ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta her şey etrafınızda hızlı enerjilerle akacak. 4 Haziran’a kadar Merkür Boğa burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. Sizin burcunuzdan çıkıyor, biraz daha rahatlayabilirsiniz ama ne olursa olsun geçmiş konu ve olaylarla daha çok uğraşmak ve bazı konuları da çözmek durumunda kalacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işiniz, bir davanız varsa bu konularda ele alınması gereken bazı sonuçlar ya da konular yeniden devrede olabilir. Bu dönem büyük girişimlerden, büyük bir başlangıçlardan mümkün olduğunca uzak durun. 4 Haziran’dan sonra çok daha rahat etkiler altında olacaksınız. Bu Merkür gerilemesinde 19 Kasım tutulması ve 16 Mayıs’taki ay tutulmasının tetiklenmesi de devrede olacak, etrafınızda neler olup bitenlere bir bakın.

Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçecek. Sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda kendi gücünüzü ve rekabet gücünüzü ortaya koyacağınız bir döngü başlıyor. İşle, para ile ilgili konularda kendinizi göstermek önemli olurken aktiviteler, davetler, organizasyonlara yönelik girişimleriniz varsa bu alanlarda hızlı gelişmeler söz konusu olacak. Buralarda yer almaktan, öncü olmaktan, bir şeyleri başlatmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızı ve çevrenizi organize etmek önemli olabilir.

Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiyor, Venüs’ün bu geçişiyle beraber aşk hayatınızla ya da çocuğunuzla ilgili bazı konuların yavaşladığını, biraz aşağıya çekildiğini fark edebilirsiniz. Bu dönem yalnız olmak sizi mutlu edebilir, kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak, yalnızlığa daha fazla önem vermek ya da yabancı insanlarla yapılacak olan işlerde kendinizi ön plana çıkarmak önemli olacak. Annenizin kardeşleri ya da yakın çevresi ile ilgili konularda ilişkiler ön plana geçebilir. Güzelleşme çabanız, önünüzdeki döneme dair harekete geçme çabanız varsa bu dönem bu konularda çok da destekli olmayacaksınız. Güneş’in Jüpiter’le olumlu açısı arkadaşlardan ve çevreden gelecek güzel haberleri karşınıza getirebilir. Arkadaşlarınızla para ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Cuma günü en çok bu konular sizi meşgul edebilir, en çok bu konularda ne yapacağınızı bilemeyebilir bazı arkadaşlarınızla aranızın bozulduğunu fark edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Mayıs - 30 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 37" R
Ay
Yay
11° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
26° 56' 38"
Mars
Balık
27° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 28"
Satürn
Balık
16° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 09' 36"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 19"
Lilith
Başak
22° 58' 21"
True Node
Koç
15° 30' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>