İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pazartesi ve cuma günü arasında ne yapacağınızı bilemeyecek bir haldesiniz. Bu hafta sonu çalışmanız gerekse bile hızlı gitmenin derdinde değilsiniz. İşinizin yaratıcı yönüne daha çok odaklanıyorsunuz. 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarında, dijital platformlarda bir işiniz varsa bu hafta bu konularda daha hassas ve aynı zamanda organize olmasını başaracaksınız. Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor ve bu geçişle beraber biraz elinizi, ayağınızı önemli işlerden çekiyorsunuz. Bu dönem iki hafta sürecek ve bu süreçte aklınıza çok ilginç fikirler gelebilir. Yazma, çizme kendi halinizde olma, plan oluşturmak anlamında gayet şanslı bir süreç. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, yurtdışına gitmeyi düşünüyorsanız tam da bu dönem önemli hareketlerde bulunabilirsiniz. Diğer taraftan bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz gereken de bir dönem olacak. Bu süreçte bir şirkette çalışıyorsanız kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. 15 gün boyunca daha rahat olaylara kanalize olacaksınız.

Bu dönem işinizde gücünüzü, kendinizi göstermeye çalışın çünkü Salı günü Jüpiter ve Neptün kavuşumları hayal ettiklerinizi karşınıza getirebilir. Önemli fırsatlar kariyer, meslek alanında karşınıza çıkabilir. Bu sizi hem mutlu edecek hem de bu gördüğünüz desteklerle yolunuzda hızlı bir şekilde ilerleyecekseniz. Bu dönem etrafınızdaki insanlara kariyerlerinde, işlerinde ya da partnerinizin ailesine, özel hayatınıza çok güzel bir şekilde yardım edebilirsiniz.

Cuma günü Mars Balık burcuna geçiyor ve Mars’ın Balık burcuna geçişiyle beraber kariyer vealanlarınızda kendinizi göstereceğiniz, mücadelenizi artıracağınız da bir dönem olacak. Ama burada şimdiye kadar iyi giden koşullar karşısında önünüzdeki bir ay boyunca pasif direnişten, kararsızlıklardan, karar verememe enerjisinden mümkün olduğunca uzak durun. Diğer insanlarla beraber yolunuzda yardımlaşmayla ilerleyin. İkili ilişkiler ve özel hayatınız ya da evlilikle ilgili vereceğiniz kararlar özellikle bu hafta hayatınızda etkili olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>