İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Başarılı iletişim stratejileriniz sayesinde kariyerinizin olumlu yönde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. İster bir şirkette ister tek başınıza çalışın da epey hareketli ama yapıcı tartışmalar yaşayacaksınız. 7 Mart - 14 Mart Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Birkaç gün boyunca hayata adapte olmak kolay olmayabilir ya da bazı konu ve olayları bilinçaltınızda fazla büyütüyor olabilirsiniz. Özellikle alacağınız haberler Pazartesi günü öğle saatlerinde kafanızı karıştırabilir, hızlı, ani, beklenmedik tepkiler vermenize neden olabilir. Bu tepkiler seyahatle, işle bağlantılı konular ya da hukuki alanda alacağınız önemli haberlerden kaynaklı olabilir. Eğitim ayağında da önemli haberlere açık olmanız gerekecek.

Salı günü öğleden sonra tutulma noktaları tetikleneceği için Pazartesi ve Salı günleri kendinizi çok da güvende hissetmeyeceksiniz ama Salı akşam saatleri itibariyle Çarşamba ve Perşembe günleri çok rahat bir şekilde hareket edeceksiniz. Hayatınızı da çok rahat yönlendireceğiniz bir dönem başlıyor.

Perşembe günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendinizi ön plana çıkaracağınız, birden fazla işle uğraşmak durumunda kalacağınız bir döneme merhaba diyorsunuz. Bu dönem içerisinde beraberyaptığınız insanlarla görüşmeleriniz hızlanabilir. Karasızlıklarınız, işleri erteleme gibi huylarınız varsa bu noktalarda zorlanmalar devreye girebilir. Detay gerektiren işlerle daha etkin bir şekilde baş etmesini öğrenmeniz gerekecek.

Pazar günü Güneş Neptün kavuşumuyla kariyer vealanlarınızda önemli bazı olayların devreye girecek. Evliyseniz eşinizin ailesine olan yardımlarınız yüksek olabilir ya da annenize yardım etmek isteyebilirsiniz, onun tarafından bir beklenti oluşabilir. İşte bu beklentileri ele almak hem eşinizin ailesine hem kendi ailenize yardım etmek önem kazanacak. Diğer taraftan yine kariyerle ilgili alanlarda önemli bir konuda hafta sonu itibariyle konuşmalar karşınıza gelebilir.

Venüs ve Mars sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı alanlarınızda hareket etmeye başladı. Demek ki eğitim, seyahat, yabancı insanlarla yapılacak işlerde hem aktif görev alacaksınız hem de mücadelenizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Gelecekle ilgili önünüzde güzel kapılar aralanıyor, bunları fark etmeniz ve hayatınıza geçirmeniz dileğiyle.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 49" R
Ay
Başak
11° 07' 05"
Merkür
Boğa
01° 25' 11"
Venüs
Boğa
21° 21' 60"
Mars
Koç
12° 24' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 49"
Satürn
Balık
17° 52' 26"
Uranüs
Boğa
23° 18' 14"
Neptün
Balık
29° 21' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 57"
Lilith
Başak
25° 10' 20"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>