İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pazar gününe kadar, yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz ve bu çabalarınızın karşılığını alıyorsunuz. Bu sayede iş hayatınıza daha da hareket geliyor. Bu hafta kendinizi göstermek için ideal bir zaman. 4 Nisan - 11 Nisan Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Nisan - 11 Nisan

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Biraz geri plandan yürüteceğiniz işlerin üzerine düşebilirsiniz. Bir yerde çalışıyorsanız birkaç gün boyunca çalışma koşullarınız yoğun olabilir ve kendinizi dış dünyadan soyutlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba, Perşembe akşam saatlerine kadarki dönem daha çok kendi istekleriniz, beklentileriniz ya da sağlığınızla ilgili konular ve alacağınız önemli haberlerle hızlı geçecek.

Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraberve kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz 3 haftalık süreç başlıyor. Patronlarınızla olan bağlantılar kuvvetlenebilir, önemlikonuşmaları, görüşmeleri diğer insanlardan gelecek güzel destekler vaktinizin çoğunu alacak ama diğer yandan göz önünde olmaktan, insanlara yardım etmekten, işinizi ortaya koymaktan da mutluluk duyacaksınız. Ailevi ilişkileriniz bu dönem çiçek açabilir.

Mars ve Satürn kavuşumunu seyahat ve eğitim alanlarınızdan yaşayacaksınız. Ticari faaliyetler, dava ile ilgili hukuki bir işlem, önemli bir seyahat ya da eğitimle ilgili bir konuda birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz. Uzakta yaşayan akrabalarınız varsa onlardan gelecek bazı haberler sizi tedirgin edebilir. Ama bu dönem uzak yolculuklar yapmamaya özen gösterin. Bu yolculuklarda ertelenme ve sorunlar görünüyorsa her şeyi akışına bırakın ama bazı işlerin sonuçlarıyla karşılaşacağınız bir dönem içerisindesiniz, gözünüzü de açık tutun.

Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla kafanızdaki bazı fikirleri hayata geçirmek için olumlu günler. Sıkıntı ve problemler yaşadıysanız bunlara çözüm üretmek anlamında da şanslı bir süreç olacak. Bu haftanın en güzel enerjisi Çarşamba ve Perşembe günleri devrede. Hafta sonuna doğru parasal konularda ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Maddi alanda ya da arkadaşlarınızla olan bazı işlerinizde karşı tarafı fikirlerinizle ikna etmeye çalışabilir ama bunun sonuçlarını alamayabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle yapacağınız güzel planları hayatınıza geçirin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Nisan - 11 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 18" R
Ay
Balık
22° 54' 38"
Merkür
Koç
19° 01' 08"
Venüs
Boğa
06° 01' 53"
Mars
Koç
02° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 45"
Satürn
Balık
16° 55' 35"
Uranüs
Boğa
22° 34' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 13"
Lilith
Başak
23° 47' 27"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:01

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>