İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Merkür, Jüpiter ve Neptün'ün kariyeriniz üzerinde etkileri var. Hırs dolusunuz. Kendinize güveniniz ve projelerinize olan inancınız birçok alanda gelişme göstermenizi sağlıyor. 21 Mart - 28 Mart Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Mart - 28 Mart

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler gündelik hayatınızdaki yapmanız gereken işler ve bu işlerde oluşacak krizlerle uğraşacaksınız. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Eğer koşturmalı bir işiniz varsa hafta başında sağlığınız işinize ket vurabilir ya da işinizdeki sıkıntılar sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Ama genel itibariylehayatınızı kontrol altına almanız gerekecek.

Salı günü Mars ve Uranüs dik açısı devreye girecek. Gelecekle ilgili planlarınızda hızlı, ani, beklenmedik, sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir. Mesela seyahatle alakalı bir konu sıkıntı yaratabilir. Bir davanız varsa bu davanın sonuçları hayatınıza bomba gibi düşebilir ya da eğitimle ilgili bir konuda bu eğitimin temelindeki sorunu kendinize çok fazla dert edebilir ya da bunun hayatınızda çok fazla göründüğünü ya da bunun sonuçlarının hayatınızı olumsuz etkilediğini fark edebilirsiniz. İş seyahatleri, geleceğe yönelik planlar, az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan işlerinizde bu hafta dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

İletişimsel konularınız çok hızlı. İş hayatınızda ve mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz önemli konuşmaların da karşınıza geldiği bir dönem olacak. Hafta başında çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız ama bazı görmediğiniz, size söylenmeyen olaylara da hazırlıklı olun. Kalabalık ortamlarda toplum içerisinde kandırılma etkisine karşı hafta ortasında dikkatli olun. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma günleri önemli haberler gelebilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor, arkadaşlarınızla iletişiminizi artıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelme zamanı, o yüzden herkesi organize edecek, grubunuzun lideri haline geleceksiniz. Önemli aksiyona dayalı işleriniz, girişimleriniz varsa sizin için olumlu dönemlerden biri olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri ilişkilerden yana hızlı konuların devrede olduğu zaman dilimi olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Mart - 28 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 57" R
Ay
Aslan
27° 34' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 43"
Venüs
Boğa
19° 57' 56"
Mars
Koç
11° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 41"
Satürn
Balık
17° 47' 43"
Uranüs
Boğa
23° 14' 16"
Neptün
Balık
29° 19' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 28"
Lilith
Başak
25° 02' 46"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>