Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar yılın son haftası sizin için hızlı akacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla telefon konuşmaları ya da halletmeniz gereken işleriniz varsa bu işlerin ele alınması devreye girecek. 31 Aralık’ta Jüpiter düzelir düzelmez 2024 yılında maddi konularda kazancı en kuvvetli burç siz olacaksınız, yılın ilk 6 ayını iyi değerlendirin.

Çarşamba günü Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer odaklısınız çalışıyorsunuz bu aralar çok fazla göz önündesiniz, bir sürü planınız olabilir, koşturmalarınız hızlanmış olabilir ama tam da bu Dolunay zamanı evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz hatta hafta başında bu etki devreye girmeye başlayacak. Bu Dolunay’da yerleşimle, evinizle ilgili bir karara varmak önem kazanabilir, evle ilgili bir girişim, yer değiştirme, kentsel dönüşüm, bir yer alma ya da evinize eşya alma ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizle bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunacaksınız ve kazançlarınız doğrultusunda yaptığınız planların Dolunayla beraber tıkır tıkır işlediğini göreceksiniz. Yuva kurmak, ailenizle bir araya gelmek anlamında da sizi mutlu edecek.

Bir yurtdışı ihtimaliniz varsa bir seyahat düşünüyorsanız ya da eğitimden bir haber bekliyorsanız bu bir sınav sonucu olabilir ya da hukuki bir davanın sonucunu bekliyorsanız bu hafta bazı hayal kırıklıkları, haberlerin gelmemesi gecikmesi devreye girebilir. Bu hafta uzak yerlere gitmeyi düşünenler ya da burada bulunanlar için biraz daha sancılı geçebilir ama diğer taraftan tanımadığınız insanların size söylediklerine karşı dikkatli olmakta da fayda var çünkü çok çabuk etki altında kalabilirsiniz. Güzel planlar yapıyorsunuz. 31 Aralık’ta daha eğlenceli bazı planların içerisine kendinizi dahil edeceksiniz ama yılbaşı akşamında mide, bağırsak sıkıntı ve problemleri oluşabilir. Yediğinize içtiğinize dikkat edin. Dış ortamlardaysanız hem sağlığınız hem de bazı etkilere karşı dikkatli olun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 00' 30" R
Ay
Yengeç
14° 46' 12" R
Merkür
Koç
25° 57' 58"
Venüs
Boğa
15° 43' 38"
Mars
Koç
08° 54' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 56"
Satürn
Balık
17° 32' 52"
Uranüs
Boğa
23° 02' 16"
Neptün
Balık
29° 14' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 44"
Lilith
Başak
24° 39' 50"
True Node
Koç
15° 00' 21"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>