Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güneş ve Merkür finansal durumunuzu iyileştiriyor. İş temponuz çok mu yoğun? Pazar günü Ay sayesinde gündelik yaşamınızla ilgili bir meseleyi açıklığa kavuşturacaksınız. 2 Ağustos - 9 Ağustos Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ağustos - 9 Ağustos

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi olacak. Özel hayatınızın detaylarının da devrede olduğu bir hafta. Yani bu dönem özel hayatınıza önem verebilirsiniz, sevdiğinizle, çocuğunuzla, hoşlandığınız insanla hayatı dolu dolu ve keyifle yaşamak istiyor olabilirsiniz. Ama sosyal çevrenizdeki birtakım sorumluluklar hayattan keyif almanızı engelleyecek gibi görünüyor. O yüzden Pazartesi bu etkiye dikkat edin.

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri bazı noktalarda gecikmeler, engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Özellikle parasal konulara dikkat etmenizi tavsiye edeceğim.

Çarşamba ve Cumartesi günleri kafanıza göre davranma ya da para harcama olasılığınız yüksek. Harcama yaptıkça ya da önünüze para ile ilgili bir mevzu geldikçe çok çabuk tepkiler vereceksiniz.

Aynı zamanda hafta başında sosyal çevrenizdeki insanlarla, özel hayatınızdaki dengesizlikler arasında bazı bocalamalarınız olabilir. Sevdiğiniz insanın sosyal ortamdaki arkadaşlarınızla anlaşamaması, arkadaşlarınızın özel hayatınıza müdahalesi ya da bazı noktalarda sizi zorlaması etkisi devrede olacak.

İş hayatınızda çok yakından tanıdığınız, beraber çalıştığınız ve görüşlerinden faydalanacağınız bir insandan bu hafta destek ve tavsiye almayı unutmayın. Kendinizi işinize vererek, sağlığınıza güzel bir şekilde bakarak bu olumsuzlukların üstesinden gelebilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem onun ilişkileri ve çocuğunuzun sağlığıyla ilgili konularla da ilgili olacaksınız.

Pazar günü Aslan burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay aşk hayatınızda verilecek önemli kararları karşınıza getirebilir. Hafta başında aşk hayatınızdaki zorlanmalar, olumsuzluklar bu alanda yeni kararlar almanıza neden olacak. Pazar günü ve sonrası 15 gün boyunca özel hayatınıza dair her tür kararınızı destekleyen bir yeni ay yaşayacaksınız. Yeni bir aşka başlamak, aşk hayatınızda sıkıntılar varsa ona göre kararlar almak, ilişkinizi bitirmek, varsa çocuğunuzla ilgili kararlar almak ya da hobilerinize sanatsal faaliyetlere, spora dair yeni adımlarda bulunmak istiyorsanız Pazar gününü hayatınızda etkin bir şekilde kullanmayı unutmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ağustos - 9 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 47" R
Ay
Koç
01° 18' 59"
Merkür
Koç
19° 24' 27"
Venüs
Boğa
06° 44' 26"
Mars
Koç
03° 18' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 51"
Satürn
Balık
16° 58' 27"
Uranüs
Boğa
22° 36' 53"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 08"
Lilith
Başak
23° 51' 16"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>