Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pazartesi gününden itibaren Mars ve Jüpiter cesaretinizi artırıyor. Cumartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay kişisel projelerinizi öne çıkarıyor. Girişimlerinizde harekete geçmekten korkmayın! 19 Temmuz - 26 Temmuz Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Temmuz - 26 Temmuz

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ödemelerle başlıyorsunuz. Ufak tefek ne yapılması gerekiyorsa Pazartesi bütün bunlarla ilgilenmenin yolunu bulacaksınız. Salı günü itibariyle hayata bakış açınız, aile ortamlarınızdaki konuşmalarınız her şey size mutluluk verebilir. Değişik, farklı olan ne varsa ilginizin çekeceği bu dönem evinizde, yuvanızda, ailenizde yapacağınız planlar, görüşmeler, konuşmalar daha çok ilginizi çekecek. Parasal konularda ailenizdeki insanlarla konuşmak için Salı gününden faydalanın. Aynı zamanda bu hafta daha çok sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda, aile ortamlarınızda bu bayram aradığınız huzuru, keyfi bulacaksınız.

Perşembe günü itibariyle aşka, keyfe, mutluluğa daha çok kendinizi kaptıracağınız bir dönem başlıyor. Kendi kimliğinizi eğlenceli konu ve olaylarda göstermek isteyeceksiniz. Aşka daha fazla yatkın olacaksınız. Bu dönem flörtleşmek, birinden hoşlanmak kendi kimliğinizi eğlenceli yönleriyle ortaya koymak, sanatsal ve kreatif işlerle uğraşmak anlamında da sizi destekleyecek, sportif faaliyetlerde sizden daha iyisi olmayacak. Çünkü kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Aynı gün Venüs Başak burcuna geçecek. Bayramdan sonra daha çok hizmet etmeyi seveceğiniz, çalışmaktan da mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. Eğer sağlığınızda şimdiye kadar sıkıntı yaşadıysanız bayram sonrası ve bayram süresince özellikle mide ve bağırsaktaki sıkıntı ve problemleri geride bırakacaksınız.

Cumartesi günü bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay’ı sosyal çevre ortamlarınızda yaşayacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanların hayatında önemli olaylar oluşabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli birtakım girişimler ve işler karşınıza gelebilir. Onlardan alacağınız haberlerle önünüzdeki 15 günü şekillendireceksiniz. Bu dönem teklif alıyor olabilirsiniz, organizasyonlar, aktiviteler, davetler… Ama sosyal ortamlarınız ve özel hayatınız arasında gel-gitleriniz de yüksek olabilir. Aradaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Arkadaş ortamlarınızda, sosyal ortamlarınızda ne gibi kararlar aldığınıza bakın. Çünkü bu alacağınız kararları 22 Ağustos’ta oluşacak Dolunay’la beraber tamamlayacaksınız. Yer ve çevre değişiklikleri için de olumlu ve uygun bir Dolunay sizi bekliyor olacak. Olumsuzluklardan uzak durun, hafta sonu bazı konular kafanıza takılabilir, obsesif davranışlar sergileyebilirsiniz. Neyin, neden, niçin olduğunu da çok fazla takılmadan sevdiklerinizle hayatın tadını çıkarmaya çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Temmuz - 26 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>