Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cuma gününe kadar, sabırsız ve aceleci davranmamaya gayret edin. Boş zaman aktiviteleriniz sırasında ve spor yaparken ısınmayı es geçmeyin! 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Koç Burcu

Koçlar ve yükselen Koçlar maddi konular ön planda olarak haftanıza giriş yapacaksınız. Bu hafta parasal konularda dengeyi sağlamak önemli olacak. Sizin için iletişimin ön plana çıktığı dönemlerden bir tanesi. Hem yakın çevre bağlantılarınız hem iletişime yönelik her tür işinizde olayları ele aldığınız bir dönem. Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Demek ki yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınıza, görüşmelerinize, ifadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizde olur olmadık olayların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Bu olaylar hem sizi bir yandan heyecanlandırabilir hem de bazen ucunun nereye gideceğini bilemeyebilirsiniz.

Bu hafta Perşembe günü bir tutulma gerçekleşecek. Bu tutulma satış, reklam, tanıtım, iletişim, bilgisayar, ulaşım, network alanında gerçekleşiyor. Yakın çevre alanlarınızda gerçekleşiyor. Demek ki bu alanlarda herhangi bir işle uğraşıyorsanız kafanızda planladığınız, hareketlendirmek istediğiniz konuların hızlandığını göreceksiniz. Hatta bu alanlarda sıkışmalar, sorunlar, problemler yaşıyorsanız nerede hata yaptığımıza bir bakın. Merkür’ün gerilemesi belki de sizi yavaşlatarak bu konuları yeni baştan ele almanızı sağlayacak. Yakın çevreniz ve akrabalarla ilgili konularda da önemli olaylar yaşanabilir bu tutulmayla beraber. Eğitimle ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Cuma günü enerji gezegeni Mars, Aslan burcuna geçiyor. Aile hayatınızda yaşadığınız bazı zorlanmaları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Şimdi artık hayata daha fazla aşkla bakacaksınız. Enerjinizi aşka, çocuklara, keyfe, spora, hobilere harcayacaksınız. Eğlenceli konu ve olaylarla uğraşmak bu dönem size keyif verirken spor yapmak istiyorsanız bu konuda harekete geçebilirsiniz ama spor yaparken kaslarınızı ve kalbinizi çok fazla zorlamayın. Bu dönem en çok sırt bölgenizden, omurilikten ve boyun bölgesinden sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz.

İlişkilerle ilgili güzel gelişmeler var. Aile hayatınızda huzuru bulacağınız, kavgaları, sürtüşmeleri geride bıraktığınız bir dönem başlıyor. Artık hayatınızda daha esnek gözlerle baktığınız için ilişkilere daha hızlı bir şekilde yol verebilirsiniz. Önemli insanları hayatınıza alabilir onlarla daha kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 03"
Ay
Kova
14° 18' 56"
Merkür
Koç
17° 29' 01"
Venüs
Boğa
02° 42' 10"
Mars
Koç
00° 47' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 41' 47"
Uranüs
Boğa
22° 25' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 12"
Lilith
Başak
23° 29' 28"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>