Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mars size hiç destek olmuyor. Başınızı dik tutmakta güçlük çekiyorsunuz. Ayrıca yaşama sevinciniz de epey azalmış durumda ve kolayca endişeleniyorsunuz. Derin bir nefes alın! 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza ödenmesi gereken parasal konularla başlıyorsunuz. Alacak verecek dengesi, ödenmesi gereken konular, banka işlemleri, borçla uğraşma gibi konu ve olaylar hayatınızda yer edecek. Bunları hallettikten sonra Çarşamba günü 5 derece Yay burcunda tam ay tutulması yaşayacaksınız.

Bu ay tutulması yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda gerçekleşiyor. Dış ortamlardan alınacak haberler bu ay tutulmasıyla beraber karşınıza gelebilir. Eğitimle ilgi konularda tamamlamanız, bırakmanız gereken konular olabilir. Bu tutulmaya beraber bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, yakın çevresi, akrabaları, onların hayatında da önemli olayların devrede olduğunu göreceksiniz. Burası aynı zamanda seyahat alanıdır. Şu an istediğimiz gibi seyahat edemediğimiz bir dönem. Biliyorsunuz bu tutulmanın etkisi bir sonraki tutulmaya kadar devam edecek. Önümüzdeki süreçte seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak ittifaklar, görüşmeler, anlaşmalar, medya, sosyal medya alanları, dijital platformlar konularında hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Bu dönem bir kitap çıkarmayı düşünüyor olabilirsiniz ya da senaryo yazıyorsunuzdur, yaptığınız bir şeyin insanlara ve kitlelere ulaşmasını istiyorsunuzdur… İşte bütün bunlar için bu ay tutulması konu ve olayları bir anda karşınıza getirecek ve hızlandıracak. Eğitim konularında da önemli sonuçlar alınabilir. Bir davanız varsa bu davayla ilgili önemli sonuçlar karşınıza çıkabilir.

Yalnız tüm bunlar olurken, yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sizi önemli bir insanla tanıştırmış olabilirler, özel hayatınızı onlarla paylaşmış olabilirsiniz ya da özel hayatınıza dair önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz, hayatınızdaki insanla iletişiminiz hızlanmış olabilir… Bu hafta bu noktalarda biraz zorlanmalar, hayal kırıklıkları, bazı konuların düşündüğünüz gibi akmaması gibi etkiler devrede olabilir.

Neyse ki hafta sonuna doğru bütün bunları toparlamanın yolunu bulacaksınız. Ama duyacağınız, söyleyeceğiniz bazı şeyler kafanıza takılabilir. Pazar günkü Merkür gerilemesini yakın çevrenizde yaşayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların iletişimsel konu ve olayları önemli olacak. Onlarla konuşurken, onlarla anlaşmaya çalışırken yanlış anlaşılmalar olabilir. Bilgisayarınız, cep telefonunuz bozulabilir, bu nedenle yedeklemeyi unutmayın. Hacklenmeler, bazı fotoğrafların ortaya çıkma durumu olabilir, bunlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem randevularınızı kaçırabilirsiniz. Bazı konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konuları ele almak adına Merkür gerilemesini hayatınıza geçirmenizi tavsiye ederim.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 00"
Ay
Kova
17° 54' 42"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Boğa
03° 01' 10"
Mars
Koç
00° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 24"
Satürn
Balık
16° 43' 07"
Uranüs
Boğa
22° 26' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 04"
Lilith
Başak
23° 31' 11"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>