Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çarşamba gününden itibaren ama özellikle de cumartesi günü Mars ve Plüton yolunuzdan çıkmanıza sebep oluyor. Karmaşık bir durum karşısında uygunsuz tepkiler vermeye meyillisiniz. Biraz sakin olmaya çalışın! 31 Mayıs - 7 Haziran Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Mayıs - 7 Haziran

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerde önemli sorumluluklar devrede olurken yakın çevrenizde sizi destekleyecek olan kim varsa onlarla beraber hareket edeceksiniz. Sizin yanınızda olan insanların görüşlerine, fikirlerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacaksınız. Bu insanlar da sizi işle ilgili konularda ya da geleceğe yönelik adımlarda sizi destekleyecek.

Çarşamba günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. İlişkileriniz daha çok aile ortamlarınız üzerinden gelişebilir. Özellikle son 1 aydan beri yaşadığınız bazı sıkıntı ve problemler varsa bunları çözmek, konuşmak masaya yatırmak anlamında oldukça faydalı bir dönem. Evinizi güzelleştirmek istiyorsanız, evinize alacağınız her tür eşya konusunda bu dönem destekli olacaksınız. Evinizde misafir ağırlamak önemli olacak. Eğer küçük bir bahçeniz, balkonunuz, terasınız varsa bunların düzenlenmesi ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatında yapılması gereken alışverişleri ön plana çıkarmak, önümüzdeki 3 hafta boyunca gündeminize yerleşebilir.

Aile ortamlarınızda huzuru bulabileceğiniz bir dönem ama bu hafta sonu aile içi şiddete dikkat etmeniz gerekiyor. Girişeceğiniz kavgalar, sürtüşmeler varsa bu kavga ve sürtüşmelerin çok çabuk başka olaylara dönüştüğünü görebilirsiniz. İçinizde adeta bir volkanlar patlayabilir. Bunu kontrol etmeniz gerekecek. Bu sizin dışınızda da olabilir. Belki annenizin babanızın arasındaki bir tartışma, sizin anneniz ve babanızla gireceğiniz tartışmaya üçüncü bir kişinin dahil olması gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile ortamlarınızda lütfen dikkatli adımlar atın. Hafta sonu kazalara, çarpmalara, düşmelere enerjinizi doğru kullanamamaya açık olabilirsiniz. Önemli girişimleriniz varsa hafta sonu itibariyle bu girişiminizde yanılma ihtimaline karşı dikkatli olun. Bu dönem yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve bu insanlardan da gereken o elektriği, hayatınızı geliştirecek birtakım etkileri almaya yatkın olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Mayıs - 7 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>