Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karalar bağlamış durumdasınız. Pazartesi gününden itibaren Satürn ve Uranüs'ün yanı sıra Merkür retrosu yüzünden almak istediğiniz şeyler ve sınırlı maaşınız arasında ne yapacağınızı bilemez bir haldesiniz. Makul davranmaya çalışın! 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta aşka, keyfe, hareketli konulara liderlik göstereceğiniz alanlara, hobilerinize, sanatsal ve kreatif işlerinize önemli adımlar atabilirsiniz. Güneş ve Neptün karesi devrede olacak demiştik. İletişimsel işlerinize, yakın çevre bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin. Zaten Merkür de orada geriliyor. Demek ki yeni girişimleriniz, atmak istediğiniz adımlar ve fikirlerinizi uygulama konusunda kafanız bu aralarda net değil, belirsizlikler var. Bir türlü karar veremiyor, başka insanların fikirlerinden ve düşüncelerinden çok çabuk etkileniyor olabilirsiniz. Biriyle tanışacaksınızdır, biriyleyapacaksınızdır, birine bir fikir danışmak istiyorsunuzdur, bu noktalarda aldanma ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda olacak. Yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konuların bu hafta başında karşınıza geldiğini görmeniz söz konusu. Bu dönemde eğitimle ilgili bir sonuç bekliyorsanız bu sonuçlarda da bazı dalgalanmalar sıkıntı ve sorunlara da açık olabilirsiniz.

Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devreye giriyor. 15 Haziran itibariyle bu noktalarda para alanınıza dikkat etmelisiniz. Maddi konularda çekişmeler, değişmesi gerekenler, zorunlu değişiklikler, işten elde ettiğiniz gelirlerinizle ile ilgili konularda bazı zorlanmalar, arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde beraber yaptığınız işlerde birtakım olumsuz etkiler devrede olurken lütfen kafanıza göre harcamaktan bu dönem uzak durun. Parayı kazanma şekliniz değişebilir, hayat size bir şeyleri öğretmeye çalışıyor, bu dönem mümkün olduğunca bunları görmelisiniz. Elinize aniden gelen paraları iyi bir şekilde kullanmalısınız. Bu dönem içerisinde hem ani girişler hem de ani çıkışların olduğunu göreceksiniz. Başkalarına, arkadaşlarınıza borç verirken dikkat edin, onların hayatında da bazı zorlanmalar devrede olabilir.

Pazar günü itibariyle Jüpiter’in gerilemesi ile beraber birazcık daha kendi içinize döndüğünüz biraz daha her şeyi kendi içinizde halletmek istediğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Eğitimle, seyahat, hukuk ya da ticaret ile ilgili bazı konuları yeniden ele almanız gerekebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 08" R
Ay
Yay
10° 25' 19"
Merkür
Koç
16° 03' 24"
Venüs
Koç
26° 48' 25"
Mars
Balık
27° 05' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 56"
Satürn
Balık
16° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 09' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 56"
Lilith
Başak
22° 57' 37"
True Node
Koç
15° 30' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>