Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama bu hafta sizin için önemli çünkü Güneş Koç burcuna geçecek ve kendinizi göstereceğiniz, gücünüzü hissedeceğiniz, hayatınızın döngüsünde önemli kırılmalar olacağı ama bu kırılmaların hayatınızı iyi yönde etkileyeceği bir dönem başlıyor.

Hemen Salı Güneş’in Koç burcuna geçmesi ve akabinde Yeni ay olmasıyla beraber hayatınızla ilgili önemli girişimler, cesurca yapılması gereken işler, atılması gereken önemli adımları başlatabilirsiniz. Bu adımlar hayatınızla ilgili her tür konuyu kapsayabilir, işinizi değiştirmek istiyorsanız, yer değişikliği söz konusuysa, evlilikle ilgili konularda adım atmak, spora başlamak istiyorsanız doğru zamanlarda olacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili verilmesi gereken önemli kararları hareketlendirebilirsiniz. Hayatınızı bir düzene koymak, sağlığınızı ele almak istiyorsanız şartlar sizden yana. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda ya da hayatınızla alakalı ne yapmak istiyorsanız bu konularda hızlı önemli acil atılması gereken adımları ele alacaksınız.

Diğer taraftan Plüton Kova burcuna geçiyor 20 yıllık bir dönem başlatıyor. Plüton'un Kova burcuna geçişi önünüzdeki 20 yıl boyunca sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, dahil olduğunuz gruplar, dernekler, partiler ya da organizasyona yönelik işlerinizde önemli değişim ve dönüşümlerle yolunuzda ilerleyeceğinizi gösteriyor. Önemli tecrübeler kazanacaksınız ve daha çok bilimsel, teknolojik adımlar,hayatınızda yapılması gerekenleri ele alacaksınız ama çevre değişimlerine de açık bir dönem olacak. Arkadaşlarınızın güç kazanması sizin hayatınıza da olumlu yansıyabilir. İşten elde edilen gelirlerinizde önemli artışlar bekleyebilirsiniz. Öyle hemen olmayacak ama 20 yıl boyunca bunun etkisini hayatınızda çok net bir şekilde göreceksiniz.

Cumartesi günü enerji alanlarınız değişiyor, Mars Yengeç burcuna geçecek. Mücadele alanınızı evinize, yuvanıza, ailenize kaydırıyorsunuz. Ev ortamlarınızda hareketlilik söz konusu olurken aile büyüklerinizi evinizde ağırlama, misafirlerin evinize gelip gitmesi ya da evinizde yapılacak her türlü tadilat ve tamiratla alakalı konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir. Taşınmayı, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız bu dönem bu işlerin arttığını da görebilirsiniz. Mars Yengeç burcunda pasif agresif davranışları da karşınıza getirebilir. Bir insan size bir şey söylediğinde hemen kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz o yüzden aile ortamlarınızda tartışmalardan gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Pasif agresif davranışlara çok fazla girmeyin, gücünüzü doğru kullanmanız gereken haftalardan bir tanesi içindesiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>