Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, hafta sonundan aldığınız etkilerle para ile ilgili konular önemli fakat 11:34'e kadar parasal konularda önemli kararlar almamaya çalışın. 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca iletişim işlerinizin üzerine düşeceksiniz yakın çevre bağlantılarınızı önem kazanacak. Akrabalar, kardeşler, komşular yakınlarınızda kim varsa onlarla kısa vadeli planlarınızın üzerine düşebilir ya da bu alanda iletişime dayalı bir işiniz varsa burada konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Toplantılar yapmak birtakım görüşmeler içerisinde girmek önemli olacak bu hafta genelinde. Pazartesi günü oldukça keyifli etkileşimler var gökyüzünde, kariyerinizde önemli bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. Aslında yaklaşık 3-4 haftadan beri konuştuğunuz bazı konuların üzerinden geçmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi bu konuları yeniden toparlamak artık kararlar vermek ve bu kararları hayatınıza sokmak önemli olacak. Sizi harekete geçiren konular yakın çevrenizden gelecek. Hem organizasyonlar, aktiviteler, davetler yakın çevrenizle beraber yapacağınız her türlükonusunda bu hafta fazlasıyla destekli olacaksınız.

Perşembe ve Cuma günleri evinize, yuvanıza, ailenize vaktinizi ayırmayı ihmal etmeyin. Hafta sonuysa hayatınız hareketleniyor Pazar günü aşk evinizde bir Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız ön plana geçerken varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylarda gücünüzü ve liderliğinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu da zaman zaman beraber olduğunuz insanla aranızda bazı gerilimlere neden olabilir. Bu Dolunayda bazı ilişkilerinizde gerginlikleri karşınıza getirebilir, yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Eğlenceye, para ile ilgili konulara, yatırımlarınızla ilgili konulara dikkat edin çünkü bu Dolunay bu alanlardan gelecek. Önemli bir aşk karşınıza çıkabilir ama tam da bu aşka yakalandığınızda karşı tarafınhayatında yaşadığı bir sıkıntı sizin aşk hayatınızı da sekteye uğratabilir ya da çocuğunuzun hayatında yaşanacak bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. Hafta sonuna doğru tam bu Dolunay zamanı ve bir sonraki hafta başında para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın, sıkılgan tavırlardan uzak durun ve lüks harcamalarınıza dikkat edin durup durup bir şeyin en pahalısını almak isteyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 34" R
Ay
Aslan
10° 44' 07" R
Merkür
Koç
28° 17' 48"
Venüs
Boğa
18° 15' 24"
Mars
Koç
10° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 01"
Satürn
Balık
17° 41' 51"
Uranüs
Boğa
23° 09' 25"
Neptün
Balık
29° 17' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 11"
Lilith
Başak
24° 53' 31"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>