Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar sağlıkla ilgili konular ön planda ve haftanız da hem işiniz, gücünüz hem çalışma koşulları hem sağlıkla ilgili konulara odaklanarak başlıyor. Salı günü oluşacak Dolunay bir işle alakalı konuyu gündeminize yerleştirebilir. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak, hızlı bir modda olabilirsiniz işleri hemen halletmek istiyor olabilirsiniz, beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak bir mevzu ya da bir sıkıntı sizinalanlarınıza yansıyabilir ama konu ne olursa olsun bu Dolunay zamanı işinize gücünüze, gündelik hayatınıza, çalışma koşullarınıza ve sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Bağırsak sistemi problemleri aynı zamanda sinir sistemiyle bağlantılı sıkıntılara dikkat edin. Bu aralar gündeminizi çok meşgul tutuyor olabilirsiniz, her şeyden kendinizi soyutlamak istiyor olabilirsiniz yataktan kalkmak size zor geliyor olabilir her şeyi içselleştirdiğiniz bir dönem bu kadar çok etki varsa üzerinizde zaten bu etkilerin sağlığınıza yansımaması mümkün olmayacaktır. Ama sağlığınıza gereken özeni gösteriyorsanız, yeme şeklinizi değiştirdiyseniz ya da depremden almış olduğunuz etkiler sizin üzerinizde çok sıkıntı yarattı ama buradan bir şekilde çıkmayı da başardıysanız bu Dolunay zamanı vereceğiniz kararlar önünüzdeki dönemi ilgilendiren kararlar olacak. Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber hayatınızda bir eleme dönemine giriyorsunuz bir bahar temizliği gibi düşünün önünüzdeki 2,5 yıl boyunca gitmesi gerekenler, temizlenmesi gereken önemli konular, maneviyatınızla ilgili konularda atılması gereken önemli adımlar ya da yüzleşmeniz gereken gerçeklikler karşınıza gelebilir. Bu dönem anne tarafınızın akrabaları ya da evliyseniz sevdiğiniz insanın işi ya da sağlığıyla ilgili konularda da bazı zorlanmaların ya da önemli sorumlulukların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönem 2,5 yıl boyunca tamamlanırken şunu söyleyebilirsiniz sanki şartlar, koşullar benim elimde değil sanki biri bana dışarıdan bir şey izletiyor da ben bütün bunlara dahil olamıyormuşum gibi hissedebilirsiniz aslında geri planda hayatınızda temizlik yapılıyor bunu unutmayın ve bunu yapacak olan kişi de sizsiniz. Korkularınızın depreştiğini hissettiğiniz an itibariyle kendinizi farklı alanlara vermeyi de ihmal etmeyin.

Güzel haberlere gelelim çalışma koşullarınızı aktifleştirmek istediğiniz alanlarda hafta sonuna doğru olumlu etkiler var. Bu alanda size yardım edecek çok insan olduğunu göreceksiniz. Pazar günüyse hayata bakış açınız esnek ve olayları geniş açıdan algılama şeklinizde yüksek görünüyor. Bu dönem kafanızda para ile ilgili projeler varsa hafta sonuna doğru bu projelerin hızlanması söz konusu olabilir. Kendinizle ilgili düzeltmeniz gereken şeyler var, kendinizi bir görevde gibi hissediyor olabilirsiniz bu dönem içerisinde hafta sonuna doğru halletmeniz gereken konuları ele alacak kendinizi düzeltecek ondan sonra yolunuzda hızlıca ilerleyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>