Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mart - 3 Nisan

Koç Burcu

Koçlar ve yükselen Koçlar, sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşti. 21 Mart'ta hayatınızla ilgili cesur adımlar atmak istediğiniz ilerlemek istediğiniz noktaları hareketlendireceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Kaldı ki bu hafta Merkür'ün Jüpiter ile bir kavuşumu var. Bu zaten ilerlemek istediğiniz noktalardahayatınızda, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platform alanlarınızda, yakın çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde karşınıza önemli şans ve fırsatları getirebilir. Bu aralar konuştuklarınıza dikkat edin çünkü ağzınızdan çıkanın gerçeğe döndüğünü fark edebilirsiniz. Yine kendinizi bir anlamda şanslı görecek önemli insanlarla bir araya gelecek kafanızdaki planları tam da istediğiniz gibi şekillendirmenin yolunu bulacaksınız.

Bu hafta içsel gerginlikleriniz yüksek olabilir, bu içsel gerginlikler daha çok sizin dışınızda gelişen olaylarla bağlantılı olacak. Diğer taraftan ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşan hızlı gelişmeler, burada yapılması gerekenlerde biraz zorlanabilirsiniz. Bu hafta emlakla alakalı herhangi bir işiniz varsa dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Cuma günü Venüs'ün Uranüs'le bir kavuşumu var bu para evinizde oluşacak. Bu da şu anlama geliyor maddi konularda hızlı girişler, hızlı çıkışlar, hızlı kazançlar altında olacaksınız. Eğer evliyseniz, partneriniz, ortağınız varsa onun parayla ilgili konularda ani hızlı kararları da devrede olabilir ama bu dönem cebinize giren para önemli olacak. 8 Kasım civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar parayla alakalı konu ve olayların daha olumlu bir şekilde karşınıza gelme potansiyeli de yüksek. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlığa dikkat edin bu anlaşmazlıklar en çok para harcamaları ve düzeniniz üzerinden olacak gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru oldukça keyifli hissedeceksiniz kendinizi ve özel hayatımıza daha fazla vakit ayıracaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mart - 3 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>