Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kadersel haftalardan bir tanesi başlıyor. Haftaya başlamak istemeyebilirsiniz, bazı işleri gözünüzde büyütebilirsiniz, vermiş olduğunuz bazı sözleri yerine getirmek çok da kolay olmayabilir. Merkür de Salı günü geri hareketine başlıyor. İletişimsel alanda dikkatli olmanız gereken bir dönem o yüzden internette yazdığınıza, söylediğinize dikkat etmelisiniz. Telefonlarınızı, bilgisayarınızı yedeklemeyi ihmal etmeyin çünkü bu dönem elektronik cihazlardaki sıkıntıyı en çok çekecek olan burç sizsiniz. Merkür'ün Koç burcunda ve 3. evinizde geri hareketinde olması bu alanlarda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirecek. İletişimsel işler, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında bir takım sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Girişimcilik yönünüzün çok aktif olduğu bir zaman dilimi ama diğer taraftan şimdiye kadar durdunuz durdunuz ve önemli bir işinizi başlatmak istiyorsanız 25 Nisan'a kadar destekli olmayacaksınız. Daha önceden başlattığınız, yarım kalmış işleriniz, daha önceden çalıştığınız insanlarla yapacağınız işleriniz varsa orada bir sıkıntı ya da problemle karşılaşma ihtimaliniz yok.

Çarşamba günü Venüs Neptün kavuşumu parayla ilgili bir konuda kendinizi yanılttığınızı ya da daha önceden yapmış olduğunuz bir görüşmede bazı şartları netleştirmemekten kaynaklı olarak sizi yanılttıklarını ve istediğiniz parayı alamadığınızı ya da bu alanda fazla harcamalar yaptığınızı fark etmenize neden olabilir. Bu dönem etrafınızdaki insanlardan çok kolay etkileneceksiniz o yüzden etrafınızdaki insanlara yardım etmeden önce gerçekten ihtiyaçları var mı diye araştırın.

Cuma günü Venüs Koç burcuna geçecek iletişimsel işlerinizde daha aktif bir sürece merhaba diyeceksiniz. Yaşadığınız iletişim sıkıntılarını toparlamak anlamında Venüs size 3 hafta boyunca fırsatlarını verecek. Yakın çevre ilişkilerinizde düşüncesiz hareket etmeye ve hırsınızı yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Tutulmaya doğru gidiyorsunuz bu tutulma bazı insanları hayatınızdan çıkarabilir ya da bazı parayla ilgili onları kaybetmenize neden olabilir. Hafta sonuna doğru güzel destekleriniz var. Gücünüzü iyi hissediyorsunuz bazı prensipler edindiniz ve bu prensipler doğrultusunda önemli adımlar atmak istiyorsunuz. Hafta sonuna doğru kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz ama tutulmanın da etkisi devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 21' 22" R
Ay
Kova
08° 25' 26"
Merkür
Koç
17° 17' 17"
Venüs
Boğa
02° 10' 51"
Mars
Koç
00° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 52"
Satürn
Balık
16° 39' 34"
Uranüs
Boğa
22° 24' 07"
Neptün
Balık
28° 56' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 46"
Lilith
Başak
23° 26' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>