Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar sosyal çevreniz aktif, arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var ama odaklanmak istediğiniz başka konular olabilir. Bu hafta başında biraz çelişki duyabilirsiniz. Kafanızda içinizi kıpırdatacak bazı fikirler de olacak. Bu hafta başında güzel etkiler var parayla ilgili konularda sağlam argümanlara sahipsiniz. Evinize, yuvanıza, ailenize yapacağınız harcamalar önemli olacak. Bu harcamalar çok kadar doğru yerlere yapılacak. Pazartesi ve hafta sonuna doğru bu etkiler yüzünüzü güldürebilir. Bu aralar çekiciliğiniz çok yüksek herkes sizi konuşuyor. Hayat yönünüzü çok daha rahat belirlediğiniz ama zaman zaman kendi içinizdeki o tutarsızlıktan kaynaklı olarak da işlerinizi de kendinizin bozduğu bir hafta olabilir.

Para ile ilgili güzel gelişmeler var çünkü Cuma günü yaşanacak Yeni ay para evinizde gerçekleşiyor. Bu da parasal konularda hızlı adımları karşınıza getirebilir. Cuma günü şimdiye kadar görüştüğünüz bir işte parayla ilgili anlaşmalara varılmıştır ama karşı tarafın bir iskonto ya da indirim istemesi, sizi ödenecek stopaj ya da vergiyle ilgili konuda yanıltması, gözden kaçırdığınız ufak tefek detaylar maddi konularda bazı hayal kırıklıkları ya da kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Parayı konuşuyorsanız bu aralar dikkatli olun ve özellikle bir avukattan destek almayı da ihmal etmeyin. Yatırımlarınız güzel bir noktaya taşınacak ve siz insanlara harcadıkça siz insanlara yardım ettikçe paranın katlanması söz konusu olabilir.

Merkür'ün Koç burcuna geçişiyle Pazar gününden sonra iletişim ayağınız çok hızlanıyor. İletişimsel işler, yakın çevrenizle yapılacak her tür plan Pazar gününden sonra devreye girecek. Ev hanenizde dikkatli olmaya özen gösterin. Kaza enerjisi hafta sonu devreye giriyor bu da sevdiklerinize karşı hem tahammülsüz olmanıza hem saldırmanıza hem de ev ortamlarınızda kazalara açık olmanıza sebebiyet verebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 49' 13" R
Ay
Oğlak
03° 07' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 28"
Venüs
Koç
28° 57' 49"
Mars
Balık
28° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 20"
Satürn
Balık
16° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 15' 11"
Neptün
Balık
28° 51' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 55"
Lilith
Başak
23° 09' 16"
True Node
Koç
15° 25' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>