Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar maddi konular önemli. Güneş Kova burcunda, Merkür Kova burcunda ve uzun zamandır kendinizi iyi hissediyorsunuz, konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmış durumda olabilir ama enerjinizi henüz doğru kontrol edemiyorsunuz.

Salı günü Mars'ın Kova burcuna geçişiyle önünüzde çok hareketli bir süreç başlıyor. Şimdi eylem zamanı, fikirleriniz, planlarınız varsa bunlar için çok rahat bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Ama bütün bunları yaparken bir yandan da kariyerinizde veortamlarınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Özellikle annenizin sağlığı ile ilgili sıkıntı ve problemlerle de karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

14 Şubat Sevgililer Günü zamanı bu etkiye karşı dikkat edin. Spor yapıyorsanız kendinize az vakit ayırıyorsanız bu dönem sağlığınızı ihmal ettiyseniz tam da 14 Şubat civarı Mars ve Plüton kavuşumuyla sıkıntılı bir durum karşınıza gelebilir sağlığınızda. Bu dönem sabır sizin için en önemli kelime olmalı sabırsız etkilerle hareket etmek hızlı olmaktan kaynaklı olarak çarpmalar, düşmeler, sakarlıklara karşı dikkatli olmak önemli olacak. Bu süreçte insanlık ya da toplum adına bir şeylerin içerisine yer almak arzunuz kuvvetli olabilir. Bunları yaparken de mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde hareket etmeye de özen gösterin.

Neyse ki Cuma günü Venüs'ün Kova burcuna geçişiyle kendinize vakit ayıracağınız, sosyalleşeceğiniz, görüntünüzün, alışverişinizin üzerine düşeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. 3 hafta boyunca tamamen kendinize odaklı olabilirsiniz kendinizi önemseyebilirsiniz diğer insanları düşünmeyebilirsiniz ve bundan kaynaklı olarak da özel hayatınızda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu aralar özel hayatınızda kimse olmamasından ya da var olan ilişkinizden istediğiniz sonuçları alamamaktan enerjinizi, öfkenizi kendinize çevirmemeye özen gösterin. Aile ortamlarınızda sinirli ve gergin etkilerden uzak durun. Bu haftayı atlattıktan sonra çok daha rahat etkiler altında olacaksınız. Yakın çevrenizle planlar yapmış olsanız bile Sevgililer Gününü evinizde geçirmek sizi daha huzurlu kılacak ama yine de evinizde sinirli ve gergin tavırlarınız devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 03" R
Ay
Yay
22° 46' 08"
Merkür
Koç
16° 12' 01"
Venüs
Koç
27° 59' 17"
Mars
Balık
27° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 17"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 03' 60"
True Node
Koç
15° 27' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>