Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Ocak - 5 Şubat

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar haftaya parasal konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Alacak verecek dengesi, yapmanız gerekenler bu aralar her şey o kadar üzerinize geliyor ki ertelediğiniz işler birikmiş olabilir ya da bu ara işlerle uğraşmak istemiyor olabilirsiniz. Planlı ve organize olabilirseniz birçok işinizi aynı anda halletme potansiyeliniz var ama bu aralar bu planı yapmakta zorlanıyor gibi görünüyorsunuz. Hayatınızda büyük değişimler var. Sağlığınız yavaş yavaş yerine gelmeye başlıyor amahayatınızda şimdiye kadar görünür olmayan konu ve olaylarla da uğraşabilirsiniz ya da bu konu ve olayları fark etme aşamasındasınız. Diğer taraftan geri planda durduğunuz, dua ettiğiniz, dilediğiniz her tür konuda bu hafta çok şanslı olacaksınız. Dualarınızın kabul olma olasılığı yüksek görünüyor. Eviniz, aileniz, yuvanız için edeceğiniz dualar ya da bu alanda yapmanız gereken işler bu hafta yüzünüzü güldürebilir. Şanslı haftalardan bir tanesi.

Yuva kurmak, ev sahibi olmak, bir eşya almak ve bu noktalarda desteklenmek sizin için gerçekten önemli Pazartesi, Salı ve Cuma günlerini iyi değerlendirin. Kalıcı bazı adımlarla yolunuzda ilerlemek istiyorsanız, parayla ilgili işleriniz varsa, bu konudaki fikirleri Cuma günü çok rahat bir şekilde hareketlendirebilirsiniz. Haftaya parayla ilgili konular ön planda başlıyorsunuz ama Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri seyahatler ya da uzak yerlerden gelecek haberler, kendinizi dışarıya atma, geleceğinizi ilgilendirecek önemli konuşmalar yapma ya da bolca dolaşma etkisi devrede olacak. Cuma ve Cumartesi günleri kalabalık ortamlarda yalnız olmak istemeyecek, ailenizle bolca vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanın ailesiyle buluşmanız gerekiyorsa onlarla daha fazla vakit geçirecek Pazar günü ise vaktinizi çevrenize ve arkadaşlarınıza ayıracaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Ocak - 5 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 40' 53" R
Ay
İkizler
12° 16' 57" R
Merkür
Koç
23° 29' 28"
Venüs
Boğa
12° 45' 48"
Mars
Koç
07° 04' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 52"
Satürn
Balık
17° 21' 57"
Uranüs
Boğa
22° 53' 52"
Neptün
Balık
29° 10' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 04"
Lilith
Başak
24° 23' 49"
True Node
Koç
15° 13' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>