Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar müşterek para konuları, alacak verecek hesaplar bu hafta bu konular önemli. Dolunay’ı da bu alanlarda yaşadınız. Evliyseniz eşinizin, ailenizin, patronunuzun parası, müşterek para alanlarınızda önemli olaylar ya da burada önemli kararlarla ilgilisiniz. Bir yandan da kendi paranızın sorumluluğu kendi kazançlarınıza odaklanmanız gereken bir dönemken başka insanlara yardım etmeniz ya da ortaya çıkan bir borç ya da bir ödemeyle uğraşmanız para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini size hatırlatıyor.

Bu hafta Mars'ın Jüpiter'le olan dik açısı ev, aile ve yuva alanlarınızda abartılı tavırlarla hareket edeceğinizi gösteriyor. Aile büyüklerinizle ateşli tartışmalara karşı dikkat edin. Evinizde spor yapıyorsanız sakatlanma riskine karşı dikkatli olun. Sakarlıklar, düşmeler, çarpmalar abartılı davranışlardan kaynaklı karşınıza gelebilir. Aile ortamınızda da bir konuyu çok büyütmemeye özen gösterin. Evde çalışmanız gerekiyorsa bu dönemde organize ya da disipline olmakta zorlanabilirsiniz. Para ile ilgili konularda önemli sorumluluklar var. Bir borcun altına girmek ya da sevdiğiniz insanla para ile ilgili konularda gelecek planlarınızı hızlandırmak devreye girebilir. Hiç beklenmedik yerlerden gelecek bir golle hesapta olmayan parasal konuların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz burada önemli bir paranın, bir borcun sorumluluğu devreye girecek gibi görünüyor. Hemen yelkenleri suya indirmeyin. Bir şeyleri almaktan kaynaklı bir borcun altına girebilirsiniz ama diğer taraftan çok güzel şans ve fırsatların da karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu dönem sizi biraz yorabilir ama bir malın, mülkün, evin ya da arabanın sahibi olmak için size göz kırpacak.

Perşembe ve Cuma günleri Güneş'in Jüpiter'le Merkür'ün Jüpiter'le olumlu açısı aile ortamından ve evle ilgili bir şeyleri satın almayla ilgili alandan yana güzel fırsatlar yakalayacağınızı ve bu fırsatların da bir borca dönüşeceğini ama bu borcu öderken de rahatsız olmayacağınızı anlatıyor. O yüzden karşınıza böyle bir olasılık gelirse bunları değerlendirin. Hafta sonu evde durmak istemeyebilirsiniz bu aralar sosyalliğiniz artacak kendi kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz ve bunu yaparsanız kendinizi çok daha iyi ve mutlu hissedeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bu aralar fırsatlarınız çok yüksek herkes sizin peşinizde ama siz kimseyi beğenmiyorsunuz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 31" R
Ay
Oğlak
00° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 19' 03"
Venüs
Koç
28° 40' 28"
Mars
Balık
28° 16' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 03"
Satürn
Balık
16° 24' 26"
Uranüs
Boğa
22° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 07"
Lilith
Başak
23° 07' 42"
True Node
Koç
15° 25' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>