Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorulduğunuz açık ama burcunuzda konumlanan Güneş sayesinde ışık saçacaksınız. İçinizdeki bu enerjinin farkına varın! 1 Şubat - 8 Şubat Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Şubat - 8 Şubat

Kova Burcu

Bu hafta ödemeler haftası sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Yapmanız gereken ödemeleri ele almak, banka işlemlerinizi yapmak ve faturaları yatırmak gibi işleri ele alabilirsiniz. Parasal konularda yapılması gerekenlerin ön planda olduğu bir haftadasınız. Venüs Pazartesi sizin burcunuza geçiyor bu sizin daha özgür ve özgün olmak isteyeceğiniz bir dönem. Saçınızı değiştirmek, kıyafet almak, alışveriş yapmak ya da hayatınızla ilgili önemli kararlar almak adına uygun bir süreç olacak. Bu dönem kendinizi daha fazla sevecek, önemseyecek diğer insanların çok fazla dikkatini çekeceksiniz. Bekarsanız, hayatınıza birini alma olasılığınız çok yüksek.

Pazartesi günü ev ve aile ortamlarınızda gerginliklere dikkat etmeniz gerekiyor. Ailenizde üzerinizde baskı kurmak isteyen bir kişi olabilir. Onunla bir takım konularda anlaşamayabilirsiniz. Öfkenizi, mücadeleci tavrınızı aile ortamlarınıza çevirebilirsiniz. Bu etkilere karşı dikkatli olmalısınız.

Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri işlerinizi halledip kendinizi dışarı atmak ve temiz havada bulunmak isteyeceksiniz.

Perşembe gününden sonra aile hayatınız önem kazanırken,ve kariyerle ilgili konu ve olayların hızlandığını görebilirsiniz.

Hafta sonu eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Cumartesi günü eğitimle ya da ailenizi barındıracak bir konunun sorumluluğu önem kazanıyor. Yine sağlığınızla ilgili konularda olgun ve tecrübeli insanlardan fayda sağlayacaksınız.

Pazar günü aile ortamlarınızda şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Başınıza buyruk davranma isteğiniz yüzünden ailenizle zaman zaman karşı karşıya geleceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Şubat - 8 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>