Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çarşamba gününden itibaren işinizi değiştirmek istediğinizi fark ediyorsunuz. Tabii aklınızı çelecek bir teklif almazsanız... Doğru kararı vermek için durumu iyice ölçüp tartın. 19 Nisan - 26 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Nisan - 26 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, gündelik yapılması gereken işlerinizle, tamamlanması gereken işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Gündelik hayatınız çok hızlı akacak. Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi, kendinizi daha çok ailevi konularda ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilirsiniz, evinize gereken özeni gösterebilirsiniz, evinizle ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir ya da evle ilgili bir konuyu ele alabilirsiniz.

Bir ev almak istiyorsanız, emlak, gayrimenkul sahibi olmak istiyorsanız bu Pazartesi, bu hafta başında Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Bu konuyla ilgili dileklerinizi, isteklerinizi olumlu bir şekilde evrene göndermeyi dua etmeyi unutmayın.

Cuma günü Mars Yengeç burcuna geçiyor ve geçmesiyle beraber iş, hizmeti, sağlık alanlarında uğraşlarınızı artıracağınız bir dönem. Bu dönem çok çalışabilir, çok uğraşabilir, çok emek sarf edebilirsiniz ama bu emeklerinizin karşılığını alamadığınızı gördüğünüzde çok çabuk beraber çalıştığınız insanlara patlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem alınganlıklar, içerlemeler ön planda olacak buna hazırlıklı olun. Mide, gastrit, ülser problemleri, mide boşluğundaki organlar, pankreas, safra kesesi göğüs bölgesi problemler devrede olabilir. Bu dönemde ameliyatlarınız da devrede olabilir. Ameliyat olma gibi bir karar alabilir ya da ufak bir kist aldırabilirsiniz.

Çok çalışmaktan ve bazı şeyleri içerlemekten kaynaklı olarak kaşıntılarınız tutabilir. Cuma ve Cumartesi günleri evinizde ani, hızlı, beklenmedik olaylar var. Evle ilgili hızlı bir şekilde karar vereceksiniz ya da evinize aniden hiç beklenmedik bir misafir gelebilir.

Pazar günü dikkat edin, evinizde bulunan insanlara karşı ya da ailenizdeki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sorumluluklarınızı onlara karşı yerine getiremiyor olabilirsiniz onlar bundan yakınıyor olabilir. Sevginizi onlara aktarmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Nisan - 26 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 48" R
Ay
Başak
23° 46' 44"
Merkür
Koç
16° 59' 23"
Venüs
Koç
19° 03' 33"
Mars
Balık
22° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 58"
Satürn
Balık
15° 40' 25"
Uranüs
Boğa
21° 48' 10"
Neptün
Balık
28° 36' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 09"
Lilith
Başak
22° 15' 47"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>