Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gündelik yaşamınızda bir türlü dinlenecek zamanı bulamasanız da bu durum sizi korkutmuyor. Esas olan adım adım ilerlemek ve zorlukların üstesinden gelmek. 23 Ağustos - 30 Ağustos Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ağustos - 30 Ağustos

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, parasal konularda gözünüzü açmanız gereken bir hafta. Maddi konularda çok çabuk dağılabilir, suiistimal edilebilirsiniz. Hiç ama hiç ilginiz olmayacak yerlere para harcayabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız harcamalar gerçekten de yanıltıcı etkiler altında olacak. Çarşamba gününe yakın zamanlarda alışverişte ipin ucunu kaçıracaksınız. Bu da cebinizde delik açılmasına neden olabilir.

Bu pazartesi Güneş Başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca kendinizi, kimliğinizi parasal konularda göstermeye başlıyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa o kişiden para desteği alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasal getirilerinin yüksek olduğu bir dönem olacak ve siz de bunlardan faydalanacaksınız. Ailenizle yaşıyorsunuz ortak parasal alanda önemli adımlar önemli ve verimli birtakımbirlikleri devreye girebilir. Farklı, değişik olan birçok konuyu araştırmayı sevecek ve kendinizi ruhen de beslemek isteyeceksiniz. Bir insanla tanışabilirsiniz. Bu insan hayatınıza değişik bir bakış açısı getirebilir ve bu insandan çok fazla etkilenebilirsiniz.

Çarşamba günü parasal konularda harcamalara dikkat edin. Pazartesi günü önemli bir seyahat ya da gittiğiniz yerlerde, tatilde kendinizi çok şanslı, mutlu, iyimser hissedeceğiniz bir dönem. Hayatınızla ilgili girişimde bulunduğunuz, başlattığınız konularda çok güzel sonuçlar alacaksınız. Eğer hala bir işiniz yoksa işle ilgili konularda da güzel tekliflere gebe olacaksınız.

Perşembe günü gayet keyifli. Para ile ilgili bir mevzu beklenmedik bir yerden karşınıza gelebilir. Perşembe ve cuma günü parasal konuları ele almak anlamında şanslı etkiler barındırıyor. Geçtiğimiz pazar günü bir dolunay gerçekleşmişti. Bu dolunayda sağlığınız, kendiniz ve hayatınızla ilgili çok önemli kararlar almış olabilirsiniz. Bu kararlar partnerinizle devam ya da tamam kararı olabilir. Yeni bir hayata başlama kararı olabilir, sağlıkla ilgili kararlar da olabilir. Konu ne olursa olsun hayatınızı yeniden yapılandırdığınız ve bununla ilgili adımları hızlandırdığınız bir dönem.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ağustos - 30 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>