Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İçiniz rahat. Cumartesi günü burcunuzda meydana gelen Dolunay sizi profesyonel konulardaki kapasitelerinizi ele almaya yönlendiriyor. Eğer tatildeyseniz, kişisel bakımınızla ilgili bir şeyler yapabilirsiniz. 19 Temmuz - 26 Temmuz Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Temmuz - 26 Temmuz

Kova Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, bayrama biraz geri planda durma isteğiyle başlıyorsunuz. Haftanız biraz isteksiz başlayabilir ya da bu arife koşturmaları üzerinize üzerinize gelebilir. Pazartesi güne kanalize olmakta zorlanabilirsiniz.

Neyse ki Salı ve Çarşamba günleri bütün konular sizin tarafınıza dönmeye başlıyor. Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle oldukça hareketli bir döngü içinde olacaksınız ve bu bayramı da hareketli bir şekilde geçireceksiniz. Bir yerlere gitmeyi düşünüyorsanız bu bayram tam da zamanı. Uzak yolculuklar, farklı yerler görmek istediğiniz alanları hareketlendiren bir bayram sizi bekliyor olacak. Pazartesi günü beklediğiniz kişiden alacağınız parayla ilgili güzel haberlerin de devreye girdiğini göreceksiniz.

Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçecek. Seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler, başka insanlarla yapılacak her tür işte kendinizi göstereceğiniz, hayat amacınızı daha fazla ön plana alacağınız ve gelecek planlarınızı hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu ev çok keyifli bir evdir ve ateş elementinin enerjisine sahiptir. İşte bu ateş elementinin sizi de olumlu etkilemesiyle beraber hayattan alacağınız keyfin, mutluluğun, huzurun çok yüksek olduğu bir dönem olacak.

Perşembe günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Kariyer alanlarınızda ve mesleğinizde kendinizi göstereceğiniz 3 haftalık bir döngüye başlıyorsunuz. 3 hafta boyunca kariyerinizde hızlı ilişkiler kurabilir, sağlam adımlar atabilir, mükemmeliyetçi yönünüzleyaptığınız insanlarla harika işler çıkarabilir, patronunuzun gözüne girebilirsiniz. Terfi, zam istemek gibi fikirleriniz varsa bu fikirleri de bayramdan sonraki dönem gönül rahatlığıyla dillendirebilirsiniz.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızı etkileyecek. Akrabaların, yakın dostların hayatında önemli sorumluluklar ve kararlar bu Dolunay’la beraber devreye girebilir. Ya da siz de onların hayatında oluşacak bu olaylardan dolayı önemli bir sorumluluğun altına girmek durumunda hissedebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, satış, pazarlamaya dair işleriniz varsa, verilecek önemli kararlar bu Dolunay’la beraber hayatınızın merkezine yerleşebilir. Sosyal medyayı iyi kullanmak, dijital ortamlarda önemli adımlar başlatmak anlamında bu Dolunayı hayatınıza etkin bir şekilde geçirin. Aynı zamanda bu dönem başlattığınız işlerin karşılığını bir sonraki ay 22 Ağustos’ta oluşacak Dolunay zamanı çok daha net bir şekilde göreceksiniz. Parasal konulara dikkat edin. Maddi konularda çok çabuk enerjinizin düştüğünü ya da bazı konuları gözünüzde çok büyüttüğünüzü görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Temmuz - 26 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>