Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Burcunuzda konumlanan Satürn pazartesi günü Uranüs'le sert bir açı yapıyor. Tüm hafta boyunca hem girişimlerinizde hem de iş yerinizde yolunda gitmeyen şeylerle boğuşuyorsunuz. Cesur olun! 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz. Sevgiliniz varsa onunla beraber vereceğiniz kararların ön plana çıktığını görebilirsiniz. Haftanızı sevdiğiniz insana göre ya da ortaklı yaptığınız işler varsa bu ortaklı işlere göre düzenleyebilir ve bu yönde harekete geçebilirsiniz. Karşı tarafla olan ilişkinizde karşı tarafın bu süreç içerisinde bazı konularda inatlaştığını da görebilirsiniz. Aşk hayatınız ve parasal konularda yanılgılara açık bir dönemdesiniz. Bu dönem kafanıza göre harcama isteğiniz yüksek olabilir. Aşka, keyfe ya da eğlenceye daha fazla para harcamak istiyor olabilirsiniz. Güzel birtakım şanslar ve fırsatlar da karşınıza gelmiş olabilir ama tüm bu şans ve fırsatlar biraz yanıltıcı etkilerle karşınıza geliyor. O yüzden şartların net olduğundan emin olun, kafanıza göre harcamalarda bulunmamaya çalışın. Yoksa hafta başında aşk hayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir.

Salı günü devreye giren Satürn ve Uranüs karesi çok önemli. Ev, aile ve yuva alanlarınızda, kendi hayatınızın akışında, alışkanlıklarınızda, davranışlarınızda değişmesi gerekenleri ele almanız gereken bir süreç. Eğer hastalanıyorsanız, hayatınızı çok fazla kontrol edemiyorsanız ya da hayattaki beklentilerinizin eskisi gibi canlı olmadığını fark ediyorsanız demek ki bir yerlerde bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bu ailevi konuları, kendi kişisel hayatınızla ilgili konuları da barındırabilir. Ev hayatınızda aile büyüklerinizin ya da ebeveynlerinizin hayatındaki bazısıkıntıları ve sorunları ile bu dönem yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yer değişiklikleri devreye girebilir ve bütün bunlar sizin istediğiniz değişiklikleri de temsil etmiyor olabilir. Ama tüm bunlarla yüzleşmek ve ayak uydurmak zorundasınız. En büyük sınavınız bu olacak. Bu dönem sağlığınıza lütfen gereken özeni gösterin. Ailenizdeki insanlarla gereksiz yere kavgalardan, çatışmalardan fikir çatışmalarından uzak durun.

14 Mayıs’tan bu yana Jüpiter para alanlarınızda dolaşmaya başlamıştı. İşte bu alanlarda Pazar günü itibarıyla gerilemeye başlayacak. Elinize güzel paralar geçmiş, kazançlarınız artmış olabilir. Parayı nasıl kazanmanız gerektiğini dair güzel bilgiler gelmiş olabilir. Şimdi bu gelen parada zaman zaman gecikmeler, aksilikler, ertelenmeler olursa bazı işler yavaşlarsa olayların ardındaki nedenleri iyi görmeye özen gösterin. 2022 yılında iyi kazançlarınız olacak. Bu döneme doğru gidiyorsunuz o yüzden bu dönem neler yapmanız gerektiğini bu Jüpiter gerilemesi de çok net bir şekilde fark edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 54" R
Ay
Yay
03° 11' 02"
Merkür
Koç
16° 00' 24"
Venüs
Koç
26° 06' 19"
Mars
Balık
26° 39' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 00"
Satürn
Balık
16° 13' 01"
Uranüs
Boğa
22° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 58"
Lilith
Başak
22° 53' 49"
True Node
Koç
15° 32' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>