Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Satürn ve Merkür'ün desteği sayesinde iş yerinizde yöntemli bir şekilde hareket ediyorsunuz. Bu zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlıyor. Bravo! 10 Mayıs - 17 Mayıs Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Mayıs - 17 Mayıs

Kova Burcu

Ailevi konular, evle ilgili konular bu hafta sizin için çok önemli. Bu aralar evinizle ilgili karar vermeniz gereken mevzular olabilir, kapanmadan önce yer değiştirmeyi düşünmüş olabilirsiniz. Eviniz kentsel dönüşüme verilecek olabilir, evle ilgili bir haber bekliyor ya da başka bir yerden ev kiralamak istiyor olabilirsiniz. Salı günü oluşan yeni ayla beraber bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Bu bayram evinizde, yuvanızda ama biraz daha eğlenceli konulara, temalara kendinizi kaptırarak ilerleyeceksiniz.

Aşk hayatınız çok keyifli. Zeki insanlardan hoşlanıyorsunuz, zekasını size farklı şekilde gösteren ya da flörte, ilişkilere farklı şekilde yaklaşan insanlar sizi daha fazla cezbediyor. Hoşlandığınız insana açılmak istiyorsanız bu hafta şanslı etkiler var. Bayramı bahane edebilir, bayramın kutlu olsun diyerek bir mesaj atabilirsiniz. Özel hayatınızda güzel gelişmeler var. Size keyif veren insanlarla bir arada olmak ya da onların sesini duymak isteyebilirsiniz. Bu dönem vaktinizi bol bol evde geçirin, hobilerinize yönelin. Oyunlardan filmlere, yazı yazmaktan, konuşmalara interaktif görüntülü chatlere kadar bu alanlarda şansınız yüksek olacak.

Eğitim konularında öğrenmeye meraklı olacaksınız. Kendi özelinize sahip çıkmak isteyecek, kendi özelinizde vakit ayıracaksınız. Cuma günü Jüpiter para evinize giriyor maddi yönden kendinizi kuvvetli hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. 28 Temmuz’a kadar parasal konularda şanslı olacaksınız. Hiç ummadığınız yerlerden elinize para geçebilir, birine borç vermişsinizdir, unutmuşsunuzdur, alamıyorsunuzdur, şimdi o borç size gelebilir. Elinize bir para geçer o paranın çok bereketli olduğunu fark edersiniz. 28 Temmuz’a kadar iyi para kazanacak ya da kazançlarınızın size yettiğini görecek bolluk ve bereket için çok minnettar olacaksınız. Hayatın tadını tuzunu çıkarmasını da bileceksiniz. Mide sıkıntılarınıza dikkat edin, mide şişkinlikleri, gaz devrede olabilir. Ürtiker problemleri artabilir o yüzden alerjik besinlere karşı dikkatli olun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Mayıs - 17 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 44" R
Ay
Boğa
03° 38' 45" R
Merkür
Koç
21° 04' 43"
Venüs
Boğa
09° 27' 06"
Mars
Koç
05° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 53"
Satürn
Balık
17° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 44' 31"
Neptün
Balık
29° 06' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 22"
Lilith
Başak
24° 05' 55"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>