Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bütçenizi açan bazı harcamalar yapmaya kalkabilirsiniz. Arzularınıza ket vurun ve eylemlerinizin sonuçlarını düşünün. Ufak bir üzüntü büyük sorunlara yeğdir! 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta başı gündelik hayatınızın ritmi önemli olacak. Pazartesi biraz daha sağlığınızı önemseyerek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Mide problemleri aynı zamanda şişkinlikler, gaz sıkıntıları sorunları, cilt problemlerine açık bir hafta başlıyor. Sonrasındaysa Salı ve Çarşamba günleri daha çok özel hayatınızın üzerine eğileceksiniz ve sevdiğiniz insana göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Onun şartları ön planda olacak ya da onun isteklerini daha fazla önemseyeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber ilerlemek bu süreçte önemli olacak.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor aşkı doyasıya yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Aşkı konuştuysanız, planladıysanız, aşk arıyorsanız işte şimdi aşkı yakalayacağınız bir dönem. 1 ay boyunca hayattan alacağınız keyfin arttığını görebilirsiniz, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz, çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir. Eğitim planları, programları devrede olabilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bulmaca, kelime oyunları gibi oyunlara daha fazla kendinizi kaptırabilirsiniz. Bir şekilde bu dönem eğlenmesini bilecek, hem özel hemalanınızda eğlenceli hayatınız sayesinde işlerinizin çok rahat aktığını göreceksiniz.

Abartıdan uzak durun çünkü harcamaya çok meyillisiniz, Cuma günü de harcamalarınız artabilir. İşten güzel paralar geldiği için bu paraların çok çabuk gittiğini de görebilirsiniz. Çevrenizde, sevdiklerinize, aşkınıza, çocuğunuza hayatınızda kim varsa onlara olan harcamalarınızın da arttığını göreceksiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda bu hafta en şanslı haftalardan bir tanesi. Biriyle flört ediyorsanız şimdiye kadar bazı konularda karar veremediyseniz şimdi taşlar yerine oturuyor.

Pazar günü Satürn sizin kişisel alanınızda gerileyecek. Hafta sonu sağlığınıza hayat girişimlerinize ekstra özen göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. 5 ay boyunca sorumluluklar, hayatınızı ilgilendirecek önemli adımlarda gecikmeler, yavaşlamalar devreye girebilir. Bazı konuları görmeniz için bu süreci gözlerinizi dört açarak değerlendirmeye özen gösterin. Riskli yatırımlara bu hafta dikkat edin çabuk aldanabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 28" R
Ay
Koç
26° 00' 11" R
Merkür
Koç
20° 39' 27"
Venüs
Boğa
08° 48' 37"
Mars
Koç
04° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 06' 43"
Uranüs
Boğa
22° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 39"
Lilith
Başak
24° 02' 27"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>