Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cuma gününden itibaren Aslan burcunda konumlanan Mars profesyonel işbirliklerinizi destekliyor. Şimdi yeni ortak girişimlerde bulunmanın ve tüm güçlerinizi birleştirmenin tam zamanı! 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Kova Burcu

Kovalar ve yükselen Kovalar, ailevi konular eviniz, yuvanızla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında ev hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Pazartesi akşam saatlerinde bir misafir ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde ise daha çok evle ilgili konular, eve alınması gerekenler, aile hayatınız için yapılması gereken konu ve olayların hızlı aktığını göreceksiniz.

Perşembe günü oluşan Güneş tutulması aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk, keyif, mutluluk, çocuklarla ilgili konu ve olaylar bu tutulma ile beraber hızlanabilir. Daha önceden hoşlandığınız bir insan varsa ya da bir insanla aranızda birtakım sıkıntılar olmuşsa, bu insanın size geri dönme arzusunun ya da geri dönme isteğinin devrede olduğunu görebilirsiniz. Enerjiyi kendi içinize döndürdüğünüz için sanatsal ve kreatif işlerde hızlı yol alabilirsiniz. Yarım kalan bir hobiniz varsa, sporu yarım bıraktıysanız bütün bunları yeni baştan ele almak bu tutulma ile beraber sizi hareketli kılacak. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü gözden kaçırdığınız bazı detaylar ya da hiç düşünmediğiniz harcamalar size pahalıya mal olabilir. Ekstra harcamalarınızın arttığını görebilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay boyunca riskli yatırımlarınız varsa yanılma etkisine karşı dikkatli olun çünkü tutulma buraları tetikliyor.

Mars Aslan burcuna geçiyor, ilişkiler sizin için önemli olmaya başlıyor. Cuma gününden sonra enerjinizi, gücünüzü, uğraşlarınızı ilişkilerinize akıtacaksınız. Özel hayatınızdaki insanla bu dönem hızlı aktiviteler içerisine girebilirsiniz ya da onun hayatındaki hızlanma sizin hayatınıza sirayet edebilir. Egodan kaynaklı güç çekişmelerine, ego sürtüşmelerine dikkat etmekte fayda olacak. Bu dönem taşınacaksanız kolileri iyi yapın. Bir yerden bir yere gidecekseniz “Aman başına bir şey gelmez ne olacak canım” demeyin, işinizi sağlam tutmaya özen gösterin. İş konularından yana şansınız çok kuvvetli. Sağlıkla ilgili konularda herhangi bir sıkıntınız yok. Bir tek kilo problemini zaman zaman kafanıza takıyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizin aile hayatında bazı zorlanmalar olabilir ya da yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimde zorlanıyor olabilirsiniz. Bütün bunları çözecek ortamları da hafta sonuna doğru bulacaksınız. Ev, aile, yuvanızda yapılması gerekenler Pazar gününüzü verimli kılacak. Pazar günü kendinizi çok daha iyi, verimli ve üretken hissedeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 11" R
Ay
Yay
11° 18' 35"
Merkür
Koç
16° 03' 52"
Venüs
Koç
26° 53' 33"
Mars
Balık
27° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 54"
Satürn
Balık
16° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 09' 28"
Neptün
Balık
28° 48' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 10"
Lilith
Başak
22° 58' 05"
True Node
Koç
15° 30' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>