Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eğer spor müsabakalarına ya da yarışlara ilgi duyuyorsanız çarşamba günü meydana gelecek Dolunay size hayli iyi gelecek. Ama makul davranmaya çalışın. Merkür ve Satürn bu tempo süresince arada dinlenmeniz gerektiğini de hatırlatıyor. 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kariyerinize, işinize, gücünüze kendinizi kaptırdığınız bir hafta başlıyor. Toplum önü işleriniz, yapılması gereken, halledilmesi gereken önemli işleriniz bu hafta başında devrede olacak.

Çarşamba günü bir tam ay tutulması gerçekleşiyor gökyüzünde. Bu ay tutulmasını sosyal çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizde sizinle beraberyapan insanların hayatında hızlı gelişmeler devrede olabilir ve siz de bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda tamamlanması gereken konular bu tutulmaya beraber gündeminize yerleşebilir. Aşk ve özel hayatınızın ön planda olduğu bu dönem daha çok arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgilenmek özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki bağlantılarda zorlanmanızı karşınıza getirebilir. Çocuğunuz varsa onun ilişkisi ya da özel hayatıyla ilgili konu ve olayların bu tutulmayla beraber hareketlendiği görebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz gelecek kararları bu tutulmayla beraber devrede olacak. Ayağınıza yük olan sizi aşağıya çeken önemli kararlar varsa bu tutulmayla beraber bu kararları almasını da başaracaksınız. Bu dönem riskli yatırımlardan uzak durmanız, paranızı çarçur etmemeniz ya da parasal konularda biraz daha dikkatli adımlar atmanız çok önemli. Eğlenceye, aşka, keyfe ve biraz da tıbbi konulara yapacağınız harcamalar yüksek ve yanıltıcı olabilir. Bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin.

Özel hayatınızda güzel gelişmeler de yok değil. Sevdiğiniz insanla sıkıntı ve problem yaşadıysanız bu tutulma sırasında hafta sonuna doğru bu konuyu masaya yatırmak, helalleşmek, barışmak gibi etkileriniz devrede olacak. Bazı konuları da yeniden ele almak durumunda kalabilirsiniz.

Ama unutmayın ki Pazar günü Merkür bu alanlarınızda geriliyor. Burada verdiğiniz sözleri tutmak çok da kolay olmayacak çünkü Haziran’a kadar Merkür bu alanlarınızda geriliyor. Eski aşklar, eski kapanmamış defterler bu dönem karşınıza gelebilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizde sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Eski hobilerinize merak salabilirsiniz. Bu dönem daha çok bunlarla ilgili olmak önem kazanacak. Aynı zamanda yaratıcı yönleriniz ön plana çıktığı için yazma, çizme, kendinizi ortaya koyma gibi konular önemli olabilir. Eğer hayatınızda bir insan varsa bu dönem yanlış anlaşılmalara lütfen dikkat edin. Sanatla ilgili başlayacağınız birvarsa daha önceden tanıdığınız insanlarla bu işi yapmanız doğru olacaktır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>