Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Merkür sayesinde iş yaşamınızda karşılaştığınız farklı koşullara uyum sağlamayı başarıyorsunuz. Bu hafta sonu Ay'ın etkisiyle sırf kendi mutluluğunuz için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi biraz şımartın! 28 Haziran - 5 Temmuz Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Haziran - 5 Temmuz

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Bu hafta kişisel beklentileriniz, istekleriniz, yapacaklarınız diğer haftalara nazaran daha fazla ön planda olmanızı sağlayacak. Salı ve Çarşamba günleri parasal konular, başka insanlara yardım etme arzunuz ve hayatın tadını tuzunu çıkarma isteğiniz yüksek olacak. Cumartesi gününe kadar sizin için bayağı hareketli olacak. Hızlı bir telefon trafiğiniz olabilir, hızlı planlar yapabilirsiniz.

Perşembe günü ters açılar devrede olacak. Siz bunu ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda yaşayacaksınız. Bu dönem kendinize çok fazla dönük olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylar sizi zorluyor olabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda kendinizi yeteri kadar karşı tarafa veremiyor olabilirsiniz. İşte bu zaman diliminde Perşembe günü civarında ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bir durma enerjisi, aksilikler engeller, gecikmeler karşınıza gelebilir. Beklediğiniz, başlatmak istediğiniz ortaklı birvarsa bu dönem bu işlerinizde de bazı zorlanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda her şeyin biraz havada olduğu, davranışlarınızla ve agresif yapınızla olayları büyüttüğünüz bir dönemde olacaksınız.

Hafta sonuna doğru bu etki devreye girerken sevdiğiniz insanla aranızdaki sıkıntı ve problemlerin iyice görünür olması için elinizden geleni yapmayın. İnatçılıktan uzak durun, biraz daha sakinleşmeye ve kendinize alan yaratmaya özen gösterin. Aslında bu dönem bu zorlayıcı etkilerden kurtulmak anlamında en rahat edebileceğiniz alan koşturmak ve çalışmak. Evet, belki çok yoruldunuz, belki artık hayatınızla ilgili konularda ekstra sorumluluklar üstlenmek istemiyorsunuz. Ama bu dönem sorumluluk alarak, çalışarak, başka insanları besleyerek bu olumsuz enerjilerden çok daha rahat bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bu hafta lütfen ilişkilerinize ve sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Haziran - 5 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>