Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Salı gününden itibaren ama özellikle de çarşamba günü, bir işinizi ilerletme konusunda Merkür ve Satürn'e güvenebilirsiniz. Taleplerinizi dile getirmekten çekinmeyin. İkna gücünüz yüksek. Eylemleriniz oldukça etkili. 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, kariyerinize vehayatınızda odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu alanda önemli krizler, halledilmesi gereken konular karşınıza gelebilir ya dahayatınızda halletmeniz gereken önemli bir para meselesi ile haftanızı başlatabilirsiniz.

Pazartesi günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 1 ay boyunca Güneş’i üzerinizde hissedeceksiniz. Bu da şu anlama geliyor başkaları için çalışmaktan, hizmet etmekten, kendinizi göstermekten mutluluk duyacağınız bir dönem olacak. İş arıyorsanız, uzun zamandır işe dair bir beklentiniz varsa bu beklentilerin daha rahat karşılanacağı, aynı zamandahayatınızda güzel sonuçlar alacağınız da bir süreç olacak. Burası sağlık alanı olduğu için ne olursa olsun sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Mide sıkıntıları ile, hazımsızlıkla, cilt problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Midenize ekstra özen göstermeyi unutmayın.

İş hayatınızda çok güzel şans ve fırsatlarınız var ve Çarşamba günü bu şans ve fırsatların parasal karşılığını göreceksiniz. Önemli bir konuşma ya da bir görüşme sizi çok ama çok mutlu edebilir. Belki de uzun zamandır içinde olduğunuz bu görüşmeleri nihayete erdirebilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür de düzeliyor. Merkür sizin aşk evinizde gerilemekteydi. Hayattan aldığınız keyif, çocuklarınızla olan bağlantılar ya da aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa şimdi Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu sıkıntı ve problemlerin de düzeleceği bir döngü olacak. Şimdi hem aşka hem keyfe hem mutluluğa daha fazla vakit ayıracak, kafanızdaki planları uygulamanın bir yolunu bulacaksınız.

Perşembe günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bu Dolunay zamanı bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir, beklenmedik bazı olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla bu dönemde güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Siz de ortamı daha fazla germemeye çalışın. Bu Dolunay diğer burçların aksine biraz daha kendinize, özelinize vakit ayırmayı unutmayın çünkü fazlasıyla etkileneceksiniz. Sağlığınıza da gereken özeni gösterin.

Pazar günü Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkiler önemli olmaya başlıyor. Önemli anlaşmalar, önemli görüşmeler, sözleşmeler ortaklıklar ya da hayatınıza bir insanın “Merhaba” demesi, ilişkinizde yaşadığınız kavgalar varsa o kavgaların geride kalması, sevdiğiniz insanla hayata aynı noktadan bakma ve ilişkilerin daha da güzelleşmesi, çiçek açması Pazar gününden sonraki 3 hafta boyunca hayatınızda yer edecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 26" R
Ay
Terazi
28° 34' 20" R
Merkür
Koç
16° 09' 03"
Venüs
Koç
22° 39' 20"
Mars
Balık
24° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 11"
Satürn
Balık
15° 57' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 52"
Neptün
Balık
28° 41' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 18"
Lilith
Başak
22° 35' 12"
True Node
Koç
15° 38' 51"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>