Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çarşamba günü de dahil olmak üzere Güneş, Merkür ve Satürn imzalayacağınız anlaşmalarda size destek oluyor. İşleriniz sorumluluk bilinciniz sayesinde büyüyor. 2 Ağustos - 9 Ağustos Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ağustos - 9 Ağustos

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, aşka, keyfe, eğlenceye yönelik haftanız başlıyor. Ama çok da fazla heveslenmeyin çünkü bu hafta gerçekten gökyüzü bize mesaj yağdıracak. Bazı noktalarda engellenmeler, kısıtlamalar ve sorunlarla karşılaşacağız. Siz de özel hayatınızda bunları yaşayabilirsiniz. Hayatınızın sorumluluklarını aldığınız, hayatınızı yeniden yapılandırdığınız, sevdiğiniz insanın da size ihtiyaç duyduğu bir dönem. İşte bu dönem sevdiklerinizin ihtiyacı ile kendi ihtiyaçlarınız arasındaki dengeyi sağlamak çok kolay olmayacak. Ona verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz, karşı taraftan beklediğiniz gibi tepkiler alamayabilirsiniz. Bu hafta Pazartesi Salı günleri ilişkilere ekstra dikkat edin.

Aynı zamanda aile hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylar devreye girebilir. Bu olaylar karşısında siz de ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz, sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Hayatınızda bir insan varsa onun kariyerinde bazı olayların, dalgalanmaların devrede olduğunu görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesi ile olan ilişkilerinde sıkılganlıklar devrede olabilir.

Olumlu konular da var. Parasal konularda ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyeceğiniz, beklentilerinizi de karşılayacağınız bir hafta olacak. Salı günü en azından bununla ilgili bir ipucu karşınıza gelebilir. Parasal bir işinizi çok rahat halledebilir ya da para ile ilgili güzel bir haberle alabilirsiniz.

İlişkilerde bu kadar sıkıntı ve sorun yaşamışken Pazar günü Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Karşılaştığınız, yaşadığınız sıkıntı bir problemleri lehinize çevirecek bir yeni ay yaşayacaksınız. Çözümler karşınıza gelecek, ilişkilere, ortaklıklara, özel hayatınıza, taşınmaya dair önemli kararları Pazar günü oluşacak yeni ay ve sonrası 15 gün boyunca gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ağustos - 9 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 09" R
Ay
Oğlak
05° 36' 30"
Merkür
Koç
16° 25' 22"
Venüs
Koç
29° 11' 41"
Mars
Balık
28° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 57"
Satürn
Balık
16° 26' 43"
Uranüs
Boğa
22° 15' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 33"
Lilith
Başak
23° 10' 31"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>