Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cuma günü burcunuzda konumlanan Güneş bir süredir önünüze çıkan engelleri aşmanızı sağlayacak yeni perspektifler sunuyor. Her şey yoluna girmese de sorunların yavaş yavaş çözülmeye başladığı açık! 24 Ocak - 31 Ocak Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Ocak - 31 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, uzak yerlerden alınacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dış ortamlar, seyahatle bağlı işler ya da eğitim hayatınız tarafından alacağınız haberlerle bu hafta hızlı akabilir. Yabancı insanlarla girişilecek işlerinizde güzel haberleri alma olasılığınız yüksek.

Salı ve Çarşamba günleri kariyerinize odaklı birkaç gün geçireceksiniz ama hafta sonuna doğru sosyal çevreniz hareketli olacak. Arkadaşlarınızla görüşmeler, planlar hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Mars Oğlak burcuna geçiyor, Pazartesi gününden sonra dinlenip, kendinize vakit ayırmanız, plan yapmanız önemli olacak. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle beraber 6 Mart’a kadar iletişimsel işlerinizde, kariyer hayatınızda geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz, bazı noktalarda önünüzü görmek, rahat hareket etmek mümkün olmayabilir. Bazı insanların arkanızdançevirme olasılığı da artacak. O yüzden planlarınızdan kime bahsettiğinize, sırlarınızı kime açtığınıza dikkat edin. Yurtdışı bağlantılı işleriniz, eşinizinhayatı ya da sağlığı ile ilgili konular mücadele alanlarınızı belirleyecek. Anne tarafınızın akrabaları ile ilgili konularda da mücadeleleriniz artabilir ama yönünüzü istediğiniz gibi belirlemek çok da kolay olmayacak.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. 2015-2016 yıllarında neler yaşandığına bir bakın, kiminle zaman zaman sıkıntılar yaşadınız, para ile ilgili zorlanmalarınız oldu mu, aşk hayatınızda sizi zorlayan durumlar oldu mu? İşte bunları gözden geçirecek, eski meseleleri kökünden ele almak isteyeceksiniz. 4 Oğlak’ta yerleşen gezegen stelyumu 12. evinizde. Bu dönem geri planda durmalısınız.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesiyle hayata bakış açınız biraz daha olumlu olabilir ama Merkür de hala geriliyor.

Pazar günü devreye giren Güneş Uranüs karesi ev, aile ve yuva alanlarınızda hırçın, agresif, isyankâr davranmanıza neden olabilir. Bu aralar her şeyi gözünüzde büyüttüğünüz bir dönem olacak ve en çok patladığınız insanlar da yakın çevreniz ve aileniz olacak. O yüzden ailenizdeki insanlarla olan bağlantılara dikkat edin. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, küçücük bir tartışma büyük noktalara varabilir. O yüzden hafta sonu sevdiklerinizi üzmeyin, sevdiklerinizin de sizi üzmesine izin vermeyin. Bu dönem mümkün olduğunca kendinizle bağlantınızı koparmamanız gereken bir dönem olacak. Biraz dinlenin, kendi kendinizle kalın, planlar yapın. Bu dönemi böyle değerlendirin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Ocak - 31 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 09" R
Ay
Aslan
27° 49' 13"
Merkür
Boğa
00° 00' 16"
Venüs
Boğa
19° 59' 28"
Mars
Koç
11° 33' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 59"
Satürn
Balık
17° 47' 49"
Uranüs
Boğa
23° 14' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 32"
Lilith
Başak
25° 02' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>