Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Bu hafta işler gözünüzde büyüyebilir Salı akşam saatlerine kadar. Çalışmanız ve halletmeniz gereken konular varsa bu konularla kendinizi boğuşuyor gibi görebilirsiniz. Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle evinizde huzuru mutluluğu istikrarı sağlayacağınız bir döngü başlıyor. Aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek, evinizi güzelleştirmek anlamında bu dönemi iyi kullanın. 3 hafta boyunca keyfinize diyecek olmayabilir. Bu dönem emlak alımı için şans sizden yana.

Pazartesi günü Mars ve Neptün kavuşumu para evinizde gerçekleşiyor bu da parasal konularda kolay kandırılabileceğinizi gösteriyor. Maddi konularda beklentiniz yüksekse hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle girişilecek işlerinizde bazı kayıplarınız olabileceği gibi bazı şeylerin size söylenmediğini de fark edebilirsiniz.

Salı günü Mars Koç burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz hızlanıyor. 1,5 ay boyunca yakın çevrenizle bağlantılarınız hız kazanacak daha aktif daha cesur daha düşüncesiz enerjilerle hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız rekabetçi ve hırslı tavırlarınızla ve düşünmeden atacağınız adımlarla birçok insanla tartışabilirsiniz. Araba kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. Her tür satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında hızlı gelişmeler olabilir. Hırslı yapınız ön plana geçecek ama sabırsız enerjilerden mümkün olduğunca uzak durun. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızla ilgili önemli işlerinizde gücünüzü üzerinizde rahatlıkla hissedeceksiniz.

Çarşamba Venüs'ün Plüton’la dik açısı var bu da ev ve aile hayatınızda inatlaşmaların devrede olacağını gösteriyor. Ailenizden ya da sevdiğiniz insanın sizi fazlasıyla kıskandığını sizi manipüle ettiğini, üzerinizde baskı kurduğunu düşünebilirsiniz. Siz de değişiyorsunuz Plüton’un Kova burcuna geçişiyle hayata bakış açınız verdiğiniz tepkiler hayattan beklentileriniz fazlasıyla değişti. Bu değişimlere ailenizin ya da sevdiğiniz insanın verdiği tepkiler farklı olacak ve 1 Mayıs Çarşamba günü özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde zorlanmalara açık olabilirsiniz. Perşembe günü Plüton geri hareketine başlıyor üzerinizdeki bu değişimleri gözden geçirmeniz için 4,5 ay zamanınız olacak.

Cuma günü iletişim işleriniz, aktif olan her tür girişiminiz konusunda kendinizdeki güce inanamayacaksınız. Hafta sonu da tutulma noktaları tetikleniyor. Tutulma yakın çevre ve iletişim evinizde gerçekleşmişti önünüze yenikapıları aralandıysa her tür girişimcilik işinizi başlattıysanız işte buradaki konuşmalar hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yeniden gündeme gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>