Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar yakın çevre, akraba ve kardeşler, iletişimsel işler alanınızda önemli bir tutulmayla haftanıza giriş yapacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde şifalanması gereken konular var. Belki de onlara birçok konuda yardım ediyorsunuz ama onların size yardım etmediğini ya da onlardan beklediğiniz desteği göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu alanları şifalandırmak anlamında bu tutulma size göz kırpacak. Daha önceden üzerinde konuşulmuş ama olmamış meseleleri tekrar ele almak, iletişim değişikliğine gitmek anlamında bu tutulmayı kullanabilirsiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, radyo, televizyon, ulaşım ya da eğitimle ilgili konularda daha önceden belirlediğiniz alanlarda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Merkür bu alanlarda gerilediği için bir şeyleri yazarken yanlış insana mesaj atma, yanlış yerlerde ifade kullanma, telefonunuzun bozulması, telefonunuzu bir yerde bırakma, bilgisayarınızın arıza yapması gibi etkilere karşı da dikkatli olun. Aslında burada sizin bütün niyetinizi test edecek olan konu, parasal konular olacak. Bu aralar hayattan aldığınız keyif düşük. Özellikle ağzınızın tadı tuzu yokmuş gibi geliyor. Dikkatli harcamanız gerekiyorsa ve hiç beklenmedik yerlerden ödemeler, faturalar ya da vergiyle ilgili bir konu gündeminizdeyse bu, bayrama girerken sizi yorabilir. Kafanızda bir sürü fikir vardır, yakın çevrenize yardım etmek istiyorsunuzdur onlar da sizden haber bekliyordur ama bu bayram onlara gereken yardımı yapamayabilirsiniz ya da parayla ilgili konularda kısa vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz.

Bu tutulma hava ve ateş elementlerine yarayacak Terazi burcu hariç ama sizi destekleyen de bir tutulma olabilir. Eviniz ve ailenizdeki bolluğa berekete tutunabilirsiniz. Aynı zamanda her şeyin çözümünün önünüze geldiği de bir hafta olacak Cuma günü bu anlamda çok değerli. Yakın çevrenizden akıl danışmanız gereken birileri varsa Cuma günü onlardan alacağınız akılla yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 33' 55" R
Ay
Kova
11° 24' 44"
Merkür
Koç
17° 23' 09"
Venüs
Boğa
02° 26' 46"
Mars
Koç
00° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 53"
Satürn
Balık
16° 40' 42"
Uranüs
Boğa
22° 24' 52"
Neptün
Balık
28° 56' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 30"
Lilith
Başak
23° 28' 05"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>