Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, iletişimsel işleriniz bu hafta önemli yakın çevrenizle yapacağınız bazı planlar var ama bu planlara çok fazla bel bağlamayın çünkü Pazartesi akşam saatleri itibariyle ve birkaç gün boyunca evinizde, yuvanızda, ailenizle beraber olmak isteyebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde vaktinizi evinizde geçirmeyi düşünürken sevdiğiniz insana son dakikada bir sürpriz yapma potansiyeliniz de yüksek. Bunu yaparken her şeyi son dakikaya bırakmaktan kaynaklı olarak cebinizden fazla para gittiğini ve para ile ilgili konularda da sınandığınızı fark edebilirsiniz. Mars Kova burcuna geçiyor maddi konular sizin için önemli olmaya başlıyor. Parayla ilgili konularda mücadelenizi ve gücünüzü ortaya koymak isteyeceksiniz. Teknolojik cihazlara, aletlere daha fazla para harcamak isteyebilirsiniz ya da öyle işler yapabilirsiniz ki bu alanda buradan gelecek parayı da doğru yerlere harcamak isteyebilirsiniz. Mars'ın Plüton’la olan kavuşumu para evinizde. Bu da parayla ilgili konularda çok kolay manipüle edileceğinizi sizinle para ile ilgili konularda görüşen, konuşan insanlar varsa o insanların biraz daha çıkarcı davranacağını gösteriyor. O yüzden parayla ilgili mevzularda hem kendi çıkarınızı düşünün ama çıkarcılık yapmaya çalışan insanlara karşı tepkilerinizi iyi kontrol edin çünkü bir kavga yaşayacaksanız bu kavganın para ile ilgili konulardan yana çıkma potansiyeli yüksek. Yatırımlarınız konusunda dikkatli olun. Özellikle borsada yatırım yapıyorsanız ya da dövize, dolara ya da altına diğer emtialara birtakım yatırımlarınız varsa bu dönem manipülatif yönlendirmeden kaynaklı olarak istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Neyse ki Cuma günü durum ve olayları toparlayacağınız bir etki devrede olacak. Venüs para alanlarınıza girecek 3 hafta boyunca size para ile ilgili konularda fırsatlar sunacak. Ocak ayında doğru adımlar attıysanız Şubat ayında Venüs'ün, Mars'ın bu geçişiyle güzel para kazançlarınız olacak. Parayla ilgili bir mevzu, arkadaş çevrenizle beraber yapmış olduğunuz belki bir işinizin parası hafta sonu kafanıza takılabilir. Bir beklentinizin karşılanmadığını görebilirsiniz ya da alacağınız bazı haberlerle bu işin başka insanlara kaydırıldığı o insanların bu işin içerisinde olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu da kıskançlık hissetmenize neden olabilir durum ve olayları çok fazla büyütmeyin bu aralar kazançlarınızın kuvvetli olduğu zamanlar. Sevdiğiniz insana da gönlünüzden geçeni yapmak sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 32' 40" R
Ay
Yay
16° 01' 57"
Merkür
Koç
16° 06' 47"
Venüs
Koç
27° 20' 46"
Mars
Balık
27° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 01"
Satürn
Balık
16° 18' 34"
Uranüs
Boğa
22° 10' 43"
Neptün
Balık
28° 49' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 26"
Lilith
Başak
23° 00' 32"
True Node
Koç
15° 29' 17"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>