Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İradeniz oldukça sağlam ve amaçlarınıza ulaşmak adına epey çaba sarf ediyorsunuz. Dolayısıyla hafta sonuna doğru ilgi çekici bir teklif alabilirsiniz. 21 Mart - 28 Mart Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Mart - 28 Mart

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, arkadaş ortamlarınızdan alacağınız önemli haberler hafta başına damgasını vuracak. Çevrenizi iyi kontrol etmeniz burada iyi strateji oluşturmanız gereken bir süreç ama burada oluşan inişler çıkışlar krizleri de tetikliyor. O yüzden sıkıntı ve krizlerle karşılaştığınız zaman yapmanız gereken tek bir şey var o da kendi hobilerinizi harekete geçirmek. Sizi sakinleştiren, size güven veren insanlarla vakit geçirmek ya da belki bir müzik açmak, kendinizi spora vermek bu hafta başında önemli.

Arkadaş çevrenizle bazı anlaşmazlıklar yaşamaya da meyilli olacaksınız. Mars ve Uranüs arasındaki dik açı para ile ilgili konularda sizi etkileyecek. Parasal konularda elinizden bir para kayıp gidebilir, beklenmedik bir durum oluşabilir, para ile ilgili bir meseleyi çözmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da sizi sinirli, agresif ve gergin yapabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli adımlar atın. Şartları ve koşulları idare edemeyeceksiniz, enerjisel olarak bazı iniş çıkışlara açık olabilirsiniz. Sabırsızlık etkisine karşı da dikkatli olmakta fayda var. Yakın çevrenizden önemli telefon haberleri devreye girecek. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ulaşım aynı zamanda dijital platformlarda güzel teklifler gelebilir. Yakın çevrenizdeki bir insana yardım etme potansiyeliniz yüksek olabilir ama bu potansiyeli değerlendirirken yardımın ucunu da kaçırabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlar sizi yanıltabilir o yüzden yakın çevrenizden destek alırken, onların konuşmalarını hayatınıza alırken bu etkiyi de göz ardı etmeyin biraz daha kendi mantığınızı devreye sokun. Aynı zamanda arkadaş ortamlarında oluşacak bir anlaşmazlığı çözmek de size kalacak.

Perşembe Cuma günü bir arkadaşınızın sıkıntısını, derdini ele alacaksınız. Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor, önünüzdeki iki hafta boyunca eviniz, aileniz, yuvanız ya da evle ilgili mevzular hayatınızda önem kazanıyor. Cesur girişimler, ev hayatınızla alakalı kafanızda bazı planlar varsa, evi değiştirmek, ev almak, taşınmak ya da eve dair yatırımlarda bulunmakla ilgili olaylar hızlanmaya başlıyor. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, bağlantılarınızı hızlandırabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Mart - 28 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>