Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Nisan ayının sonunda sezgi ve ilham konusunda en ufak bir eksiğiniz yok. Boğa burcunda bir araya gelen gezegenler sizi sanatsal ve yaratıcı anlamda öne çıkarıyor. 26 Nisan - 3 Mayıs Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Nisan - 3 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, kariyer koşturmaları ve işle ilgili temponun hızlandığı haftalardan bir tanesi başlıyor. Hayata keyifle baktığınız, aşk dolu etkilerle dolu olduğunuz bir dönem. Çocuğunuz varsa onla ilgilendiğiniz, yoksa daha fazla vaktinizi keyfe, eğlenceye ya da sevdiğiniz konulara yönelteceğiniz bir dönem. Özel hayatınızda bu hafta başında sevdiğiniz insanı ikna etmek çok da zor olmayacak. Onunla beraber özel konuşmalar, buluşmalar hayatınızı renklendirecek ve sizi de çok ama çok mutlu edecek.

Salı günü Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Siz bu Dolunay’ı sosyal çevre alanlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılar bu Dolunay’da önemli olacak. Kendi kafanıza göre hayatı yönlendirmeye çalıştığınız bu dönem arkadaşlarınızın hayatında oluşacak hassas bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da onlarla olan ilişkilerinizde bazı hassaslıklar devreye girebilir. İşten elde edilen gelirlerinizde inişler çıkışlar, bazı krizler yaşamaya, değişim ve dönüşümlere hazır olmanız gerektiğini fark edeceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Geleceğe yönelik adımlarınız hızlanırken organizasyonlar, aktiviteler, davetler bu alanda yapılması gerekenlerle ilgili önemli kararlar bu Dolunay’da devreye girebilir.

Diğer taraftan hızlı, ani, beklenmedik işlere, aşklara, flörtlere açık olabilirsiniz. Eğer herhangi bir yere yatırım yapacaksınız, borsaya yatırım yapıyorsanız, bu dönem çok hızlı getirilere ya da çok hızlı kayıplara karşı kendinizi koruma altına alın.

İlişkilerde anlaşmazlıklara dikkat edin. Sevdiğiniz insana söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ya da siz bazı hareketlerinizle karşı tarafı ajite edebilirsiniz. İlişkilerde alınganlıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir süreç içerisindesiniz. Sadece ilişkilerde değil ortaklı işlerde de her şeyi biraz daha oluruna bırakmayı ve alttan almayı unutmayın. Bu dönem her şey sizi çabucak sinirlendirebilir. Bu sinirinizi kendinize yöneltmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Nisan - 3 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 51" R
Ay
Koç
19° 46' 31" R
Merkür
Koç
20° 19' 35"
Venüs
Boğa
08° 17' 19"
Mars
Koç
04° 16' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 34"
Satürn
Balık
17° 04' 39"
Uranüs
Boğa
22° 41' 14"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 16"
Lilith
Başak
23° 59' 38"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>